Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 20713415

2019. március 21.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Benedek napja van.
Holnap Beáta napja lesz.

A 2024-es budapesti olimpiára tervezett létesítményeket megépítik!

Az már korábban eldőlt, hogy az olimpia 2024-ben nem Budapesten lesz, később mégis eldöntötték, hogy az arra tervezett giga létesítményeket megépítik a már amúgy is leszegényített magyarok terhére.

Nagyon jól járnak sokan, köztük Schmitt Plágium Pál is a Budapest 2024 zrt. felszámolásával. Erről bővebben ITT

A kampány utolsó hetében jelentették be, hogy még egy új stadion épül Budapesten, amelynek csak a tervezése 4,7 milliárd forintot emészt fel. A Budapesti Atlétikai Stadionról van szó. A terület, ahol a stadion épül, 16,5 milliárd forintba került. A stadiont  Ferencvárosban, a Rákóczi híd pesti hídfőjéről délre lévő telken építik fel. A befogadóképessége 15 ezer fő lenne, de nagy eseményeknél 55 ezresre is bővíthetnék. Hogy mennyibe kerül ez az újabb betonteknő, belegondolni is merészség!

Termelő cégek nem épülnek, de elképesztő területeket vesznek el a stadionok, vagyis a betonkolosszusok. Se a környezetszennyezés, se a kihasználhatatlanság nem számít! Üzemeltetőt lasszóval kell fogni a stadionokra, mert lehetetlen őket gazdaságosan üzemeltetni. A fizetőképes kereslet sem utolsó szempont, az még aztán egészen elképesztő, hogy se foci, se néző! Ilyen drága hóbortú miniszterelnök nincs az egész világon! Ha már így áll vele a helyzet, akkor a számlát miért nem ő fizeti?

Magyarországnak Kertmagyarországnak kellene lennie, ezzel 30 millió embert tudnánk ellátni jó minőségű élelmiszerrel. Az élelmiszer-feldolgozókat már a rendszerváltozás elején eladták, felszámolták, tönkretették, emiatt elég sok bizonytalan összetételű külföldi élelmiszert eszünk. Békéscsaba élelmiszer-iparának tönkretétele erre talán legkirívóbb példa!

A kormányzat felesleges pénzszórását valaki amennyiben összeszámolná, nem egy hátast dobna, hanem kettőt! Ennek bizony nagyon komoly következményei lesznek a nem is túl távoli jövőben!

Békéscsaba, 2018. április 12.

Anton

Emlékeztető: „A járulékokat már adóként szedik be, és szabad pénzeszközzé vált, arra költik, amire akarják! A társasági adó mértékét 18 százalékról 9 százalékra csökkentették, vagyis fele annyi adót fizetnek be a multik, mint korábban. Ennek nagy részét átterelik egy vakvágányra, és ebből lesz a TAO-pénz, amelyből épül például a temérdek stadion, és kapják a giga jövedelmeket a focizni nem tudó focisták. A magyar kis- és középvállalkozók társasági adója mindössze egy százalékkal csökkent, pedig a magyar munkavállalók többségét ők alkalmazzák. A TAO-kassza kulcsa a Magyar Labdarúgó Szövetség kezében van, pályázni kell a támogatásért. Szokásos módon az elnyert pályázati pénzből ott is vissza kell osztani. Aki nem tud számlát szerezni a visszaosztott pénzről, az könnyen bajba kerülhet. Vagy lehet, hogy vannak még számlagyárak?” (Részlet A Fidesz saját fazonjára igazított törvényei című cikkből)