Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21257756

2019. április 26.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Ervin napja van.
Holnap Zita napja lesz.

80 milliárd forint költségvetési támogatás szálláshelyfejlesztésre

Több mint 700 magyarországi panzió és szálloda nyert költségvetési támogatást szálláshelyfejlesztésre – jelentette be Guller Zoltán.

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója hétfőn hirdette ki a Kisfaludy-program keretében szálláshelyfejlesztésre meghirdetett pályázatok eredményét.

A dolog érdekessége az, hogy jócskán bevásároltak a Fideszes oligarchák szállodákból, panziókból, kempingekből. Akkor hát fel lehet őket újítani.

Kastélyokat is vásároltak. Az egyik üzletkötés előtt nem sokkal került bejelentésre, hogy a felújítások során adókedvezményt biztosít nekik az állam.

Rossz, aki rosszra gondol. Nagyszerű lesz, ha megújulnak a szállodák, kastélyok, de még nagyszerűbb lenne, ha az egészségüggyel és az oktatással is elkezdene végre foglalkozni pártunk és kormányunk! És esetleg normális adag és ehető ételt kapnának a betegek.

A már átadott stadionok mind veszteséget termelnek, de épülnek a további stadionok, nincs megállás! Nincs se foci, se néző, csak a veszteség. A felcsúti kisvasút is termeli rendesen a veszteséget, de sebaj, hatmilliárdért tovább építik.

Mi lenne velünk, ha a miniszterelnöknek valami olcsóbb és kifizethető hobbija lenne? Akkor talán jutna olyan dolgokra is, amelyek a magyar társadalom számára nélkülözhetetlenek.

Az államadósság és az államháztartási hiány az eget nyaldossa, de a pénzszórást nincs, aki megállítsa. Már a fél világot támogatják az adónkból, amelynek hatalmas megszorítás lesz a vége. A forint gyengülése nem éri el se a jegybank, se a kormány ingerküszöbét, de sebaj, ebben az esetben is a magyar adófizetők lesznek az áldozatok. Mint a devizahitelek esetében.

Az Európai Unió által a lakosság részére biztosított szigetelési milliárdokat elvették, és a középületekre költik. Mi is szigetelhetünk – hitelből. És aztán jöhet az újabb hitelcsapda! A szigetelési pénz elvételéről bővebben ITT

Békéscsaba, 2018. szeptember 11.

Anton

Emlékeztető: „Már általában 50 millió forint uniós pénzből építenek a vidéki NER-lovagok panziókat, amelyekből panzió sose lesz. Viszont öt év után a NER-lovag nevére kerül az ötvenmilliós létesítmény. Épültek szerte Szabolcsban például a síkságon kilátók, amelyek jóval olcsóbban megépültek, de 25 milliós uniós pénzt vettek fel az „építtetők”. Nagyon jól jövedelmeznek a kerékpárút építések és a belvárosok felújítása – ezek is uniós pénzből. Az élelmiszer-ipar és az élelmiszerforgalmazás témakörben nem talál a kormány lehetőséget sem uniós, sem hazai forrásból! A Vatikán védőszentje Szent Péter, a NER védőszentje Polt Péter. Amíg ez így lesz, addig megy az uniós pénzek körüli vircsaft.” (Részlet a Tiborcz Istvánéknak sincs okuk panaszra című cikkből)