Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27182361

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

52. sz. Igaz mese: Ebből most már elég legyen!

Az előző 51 történet a honlap Igaz mesék rovatában érhető el.

Amióta egyre csak jönnek a jövevények a túlnépesedett afrikai és ázsiai országokból, egyre többen szeretik szóba hozni azt, hogy 1956-ban a magyarok is menekültek, és befogadták őket! Lehet, hogy szívlágyítónak szánják, de az a magyar, aki tudja, mi történt az 1956-os forradalom leverése után, az ettől a hasonlattól kiütést kap! Azok a magyarok az IRATAIKKAL mentek a diktatúra, és bizony sokan a halálos ítélet elől. Kétszázezer körül hagyták el akkor Magyarországot, köztük az én hat unokatestvérem. Egy részük Hegyeshalomnál Ausztriába, egy részük a Mórahalomhoz tartozó Madarász-tó mellett Jugoszláviába. A disszidensekkel kapcsolatban egy korábbi igaz mesém elérhető ITT

A kétszázezer között nagyon sok volt a diplomás. A soproni erdészeti főiskola vagy egyetem komplett osztálya tanárostól ment ki, aki még él közülük, azok a kanadai Vencouverben vagy környékén él, az erdők közelében. 1956. november 4-ét követően indultak neki általában a frissen felszabadult Ausztriába (sokan nem is tudják, hogy Ausztria Bécs felőli része is szovjet megszállás alatt volt 1955-ig!), vagy miután ott lezárult a lehetőség, 1957 telén Jugoszlávia felé. Tito, a volt jugoszláv partizán és későbbi diktátor érdekes módon befogadta őket, pedig az 1956-os forradalom leverésében neki is benne volt a keze.

A jelenkori történet egész más: azok, akik nekiindultak, illetve AKIKET NEKIINDÍTOTTAK Európa irányába, IRATOK NÉLKÜL jönnek letarolva mindent, amerre járnak. Amikor igazoltatja őket például a magyar hatóság, hazudoznak a nevüket és a személyi adataikat illetően. Vagyis alig léptek Magyarország földjére, máris okirat-hamisítást követnek el. Általában kiskorúnak szeretik magukat hazudni, főleg a bűnözői szándékkal, vagy terror szándékával érkezők. Hogy miket ígérnek nekik a beszállítók, arról azért már vannak fogalmai az uniós polgároknak! A nőket azonnal lerohanják, az alapján akarják eldönteni, hogy melyik országba mennek, hogy hol a legtöbb a segély. A menekülttáborokból elszökdösnek, két Halasról megszökött pakisztáni cigány jelenleg is szökésben van.

A magyar disszidensek kivárták a táborokban békésen, amíg megjött a lista, hogy kit melyik országba fogadnak be. Az unokatestvéreim Amerikába mentek, a barátjuk Svédországba, és persze mentek elég sokan Franciaországba is. Ennyi év után is lemerem írni, hogy ANALFABÉTA nem volt köztük! De mi a helyzet a jelenlegi áradat iskolai végzettségét illetően? Más a kultúrájuk, ezért viselkedik közülük nagyon sokan elviselhetetlen módon. Hogy az elviselhetetlen viselkedésnek és a kultúrának mi köze van egymáshoz, azt én nem tudom. Jön elég sok gyerek DIREKT egyedül, akik után a családegyesítéssel majd jön vagy 20 fő fejenként, mert bizony nagy a család! Jönnek a betegek, a rokkantak, és olyan, aki dolgozni jönne, alig akad! Aki esetleg mégis, azt be kell iskolázni, a nyelvet megtanítani – hát ez ugye a befogadó országnak jelentős kiadást jelentő négy év. Amennyiben analfabéta, akkor nyolc év. Elnézve a videókon látható összetételt, bizony a többség analfabéta lehet.

Az 56-os magyarok aránylag elég gyorsan beilleszkedtek, és általában hasznos polgárai lettek az új hazájuknak. Itthon bizony sokáig hiányzott ez a rengeteg munkáskéz, munkájuk és tevékenységük később Amerikát és a többi befogadó országot gazdagította.

Itthon a Kádár-rendszer ezeket a „disszidenseket” általában 10 év börtönre ítélte, vagyis 10 évig még a szülők temetésére se jöhettek haza. Történt olyan eset is, hogy hazacsalta a rezsim a disszidenst, aki zakatoló honvággyal haza is jött, aminek börtön, vagy olyan is volt sajnos, hogy halálos ítélet lett a vége. Nagyon kemény világ volt ez az itthon maradottaknak is. Megteltek a börtönök, alig akadt olyan család, amelyiket ne érintett volna valamilyen sérelem. Sok forradalmárt kínozhattak a börtönökben halálra, az emberéletek mit sem számítottak a farkasoknak!

 Szóval visszább az agarakkal! El a kezekkel az 56-os disszidensektől. Nem kell mindig mindent összemosni. Összekeverni Gizikét a gőzekével...

Ezt a dalt a disszidensek dalának is nevezték. Egy idő után a hatalom be is tiltotta:

 

Békéscsaba, 2016. szeptember 17.

Irénke

Emlékeztető 1.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)

Emlékeztető 2.: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető 3.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)