Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27188261

2020. június 02.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Anita, Kármen napja van.
Holnap Klotild napja lesz.

30. Epilógus

 

EPILÓGUS

 

A 2009-es uniós választás mérföldkő kell, hogy legyen, mert mint ahogy az előző igaz mesében is utaltam rá, igenis van belpolitikai következménye. Az lehet a 2010-es országgyűlési választások fokmérője. A kampányhoz és a győzelemhez minden jót kívánok elsősorban a Hazának.

 

Fel a küzdelemre, és takarítsuk el végre megnyomorítóinkat! Itt az ideje, hogy győzzön végre az igazi jobboldal! A magyar jövő elképzelhetetlen a Jobbik nélkül, bármit is hazudozzon a balmédia!

Valahol valakik szándékosan félrevitték a rendszerváltozást, amit ki kell javítani, mert az ország ebben a posványban nem maradhat!

 

A teendőket a 23. sz. Igaz mesében idézett Zétényi Zsolt összefoglalta. Fogadjátok meg a tanácsait. Ferenc testvér mindent el fog követni a győzelemért, nehéz ellenfél lesz, mert pénz, paripa, fegyver nála van! A hívei még sokan vannak, de hogy mikor veszik észre, hogy a király meztelen, nem lehet tudni. Azt is elhitték neki, hogy kóbor kislány kószált a Szemlőhegyi úton, és minő véletlen, a Ceglédről elkóborolt kislány tudta a ceglédi MSZP-titkár mobil-számát. Rálőttek május 1-jén a megbeszéltek szerint egy játék-pisztollyal a városligetben. Most sikerült neki találni egy 61 éves auswitzi túlélőt! Nemcsak őt vizsgáltatnám meg, hanem azokat is, akik hisznek még neki! El fog bennünket szórakoztatni sajnos még egy ideig. Vigye el az ördög, csak ne kerülne ilyen sokba.

 

Ferenc testvérnél lényegesen fontosabb dolgokkal kell foglalkoznunk. Leginkább azzal, hogy nagyon nagy kárt okozott, hogy a kisgazdák által a kilencvenes évek elején beterjesztett földtörvényt az alkotmánybíróság meglékelte, és kárpótlási törvény lett belőle. Eszméletlen sokba került, és nem azok élvezték a hasznát, akik megszenvedték a kommunizmust, hanem a zsebesek. Ezeket is el kell számoltatni, nemcsak a kormányt, és a privatizáción meggazdagodott rablókat!

 

A földre nagyon kell vigyázni, mert 2011-től szabad árú lesz! Ha nem leszünk észnél, könnyen válhatunk földönfutókká!

 

Köszönöm az igaz mesék ötletgazdájának (keresztfiamnak) a biztatást az igaz mesék megírására. Köszönöm a Viharsarok a Nemzetért Egyesület tagjainak, a Jobbik békéscsabai szervezetének a lehetőséget, hogy honlapra kerülhettek ezek az írások. Ha elolvassátok, külön köszönöm!

 

Az igaz mesék a 29. résszel és az epilógussal most véget értek. Átolvasom, és ha még valami olyan eszembe jut, ami érdeklődésre számíthat, megírom. Ez nem fenyegetés akart lenni!
Csak vicceltem…

 

Az igaz mesékről meséljetek az ismerősöknek, rokonoknak is, és vigyétek jó hírét honlapunknak, a www.sokkaljobb.hu –nak. Fogadjátok tőlem ezeket az igaz meséket olyan szeretettel, mint amilyen szeretettel írtam őket. Az esetleges mondatszerkesztési, vagy elütési hibákat nézzétek el nekem… Akikről esetleg nem túl hízelgően írtam, elnézést kérek, de az IGAZ MESÉKBEN IGAZAT KELL írni!

 

Édesapám emléke előtt tisztelegve köszönöm a figyelmeteket! Ezúton is üdvözlök minden magunkfajtát!

 

Szebb jövőt! Adjon az Isten!

 

 

Békéscsaba, 2009.
Irénke