Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22180920

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

2019 a frusztráció és a remény éve lesz – interjú Sneider Tamással

Élete legmunkásabb, legnehezebb évét tudhatja maga mögött, de úgy érzi, megérte. Nem hisz abban, hogy az utcáról lehet kormányt dönteni, de abban igen, hogy a hatalom határait meg lehet húzni, jövő tavasszal és ősszel pedig meg lehet roppantani a diktatúrát építő rezsimet. Hogy hogyan? Kiderül Sneider Tamással, a Jobbik elnökével folytatott évzáró beszélgetésünkből. 

– Nagyon sűrű évet tudhatunk magunk mögött, annyi eseménnyel, amennyi két-három esztendőre is elegendő volna. Milyen év volt ez az Ön, illetve a Jobbik számára?

– Életem talán legmunkásabb esztendejét zárom most. A választási kampány a szokásosnál is intenzívebb és viharosabb volt, de legalább közben bízhattam abban, hogy utána egy kis szusszanás következik. Hát, tévedtem. A munka dandárja még csak ez után jött, és ennek már április 9-én reggeltől neki kellett látni. Azóta sincs megállás. Négy gyermekkel és két idős, olykor már ápolásra szoruló szülő mellett nem volt egyszerű feladat – de megérte. Kemény, de sikeres év volt ez. A Jobbik helyzetét stabilizáltuk, Magyarország második legerősebb pártja 2019-re készen áll az Orbán-rezsim elleni küzdelemre. Már csak azért is, mert túl vagyunk egy olyan nehéz, de mindenképpen szükséges megtisztulási folyamaton, amelynek során a jelenlegi hatalommal szimpatizálók elhagyták a sorainkat. 

– És milyen volt Magyarország 2018-as éve?

– Tavasszal ránk köszöntött a harmadik kétharmad, amit én katasztrófának tartok. Az elmúlt nyolc évben az arrogancia és a korrupció rendszere épült ki, és most ez folytatódhat még négy esztendőn át. Ez a rezsim nem csak tisztességtelen, de rendkívül kártékony is. Soha olyan kevés magyar gyermek nem született, mint a 2010 óta eltelt időszakban, és a csökkenő tendencia idén is folytatódott.

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „A Kommunista Ifjúsági Szövetségből indultak (1988/89), Soros György finanszírozta a Fidesz és a Szabad Demokraták Szövetségének indulását. Orbán Viktor és több Fidesz-alapító társa Soros ösztöndíjas volt. Schmidt Mária, a Terror Háza örökös főigazgatója és temérdek közalapítvány kasszakezelője, NER-lovagnő például három évig volt Soros György támogatottja. Ő nem mellesleg 2007-ben pártot szervezett a Fidesz ellen, de miután nem jött össze a dolog, visszatért és vissza is fogadták a húsosfazék mellé.” (Pálfordulások sora, avagy kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda című cikkből)