Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 18662908

2018. október 19.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Nándor napja van.
Holnap Vendel napja lesz.

1300 bevándorlót fogadtunk be, de a kormány megpróbálta eltitkolni

Elismerte a magyar államtitkár!

Erről Altusz Kristóf, külügyi helyettes államtitkár beszélt a Times of Malta lapnak. Így is bizonyítva, hogy hazánk nem az EU fekete báránya.

A beismerést a HírTV szúrta ki, az interjúból kiderül, hogy az 1300 bevándorló biztonsága érdekében próbálták titokban tartani a befogadásukat.

Valószínűleg azért törhetett rá az őszinteségi roham, mert szóba került Orbán Viktor németországi kijelentése. A magyar kormányfő a Bildnek megszállóknak nevezte a menekülteket. 

„A muszlim közösségeket megszállóknak nevezni egy politikai szóhasználat, amit használunk Magyarországon, ami egy kicsit keménynek tűnik a nyugati fülnek, de itt, Magyarországon ez nem üt olyan nagyot” – magyarázkodott Altusz, de remélhetőleg ebben nincs igaza.

Az viszont igaz, hogy hazánk tavaly 1300 bevándorlót befogadott, csak azt az Orbán-kormány megpróbálta eltitkolni a magyar lakosság előtt. 

Forrás és fotó: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Az uniós kvóta szerint 1292 menekültet kellett volna befogadni azt követően, hogy előzőleg átvilágításra kerültek volna. Ez ellen a magyar kormány még perrel is tiltakozott, ami miatt valószínűleg jó nagy uniós bírságot kell fizetnünk! Erre mondaná a magyar, hogy Bort iszik és vizet prédikál! A befogadott 1300 fő között elég sok lehet a gyerek, egy részüket nemsokára Fótról fogják kipaterolni, mert valaki kinézte magának a kastélyt. És hát jön jó sok kastély-felújítási pénz az unióból.

Egy-egy gyerek után a családegyesítéssel akár 30 fő is jöhet, mert túlnépesedett országokból jönnek. Jóval olcsóbb lett volna azt mondani, hogy mi a kvótában előírtakat teljesítettük, és köszönjük, nem kérünk több menekültet, vagy migránst! De akkor nem lehetne évek óta ilyen sikeres kampánnyal riogatni a népet. Vagy a zsidó származású Soros György ellen. A számlát azonban nem az fizeti, aki ezt az „okosságot” kitalálta, hanem a már amúgy is leszegényített magyar társadalom. A 87 éves aggastyán Soros György, ha bepereli Magyarországot, annak a számláját sem a plakáterdők kitalálói és haszonélvezői (vagy 60 milliárd elment már erre a nemesnek nem mondható célra, hiszen még egy 17 milliárdos bukott népszavazás is volt) fogják kifizetni. Kormányzás helyett ilyen káros dolgokkal tölti az időt az egyre népesebb, egyre többe kerülő, szakértő-hiányos nemzetinek mondott kormány!

A választási kampányban ezekről a tényekről az ellenzéknek beszélnie kell(ene)!

Békéscsaba, 2018. január 12.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető 2.: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető 3.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok) Ha nem kaptak volna folyamatos utánpótlást, a 40-50 fokos sivatagban maguktól elhullottak volna…

Emlékeztető 4.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről) NEM SOROS-TERV, KALERGI-TERV!