Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 24622066

2019. december 07.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Ambrus napja van.
Holnap Mária napja lesz.

„Nem válogatnak az eszközökben, hogy elkerüljék a bukást”

Részlet az Ungvári Krisztián történésszel készült A nép hülyítése nem magyar találmány című interjúból:

„ – A Pesti Srácok egy múlt heti vezércikkében azt olvashattuk, hogy az ellenzéki pártok „nyugati nagyhatalmak érdekeit képviselő, idegen zsoldban álló ügynökszervezetek, Magyarországra telepített ócska kis végrehajtók”, amelyekkel szemben „bármilyen eszköz megengedett a védekezéshez”. Sokan már ezt az erőszak legitimációjaként értelmezték. Ennyire súlyos a helyzet?

– Szerencsére ott még nem tartunk. De az tény, hogy a jelenlegi rezsimnek túlságosan nagy a vesztenivalója. Ha elbuknak, és nem tudnak felépíteni addig egy kellően korrumpálható ellenzéket, amely békésen leválthatja őket, akkor nagyon sok embernek kell majd börtönbe vonulnia bűnszövetkezetben elkövetett nagy értékű vagyoni hátrányt okozó csalás, az állam megkárosítása és egy rakás más deliktum miatt. Ezért sem válogatnak az eszközökben, hogy elkerüljék a bukást.”

A Pesti Srácok a kormány propaganda ökle! A teljes interjú a Magyar Hangban jelent meg.

Két részlet A nemzeti kaméleon című cikkből:

„Az túl egyszerű lenne, ha a Soros Györgyhöz fűződő viszonyát kezdenénk elemezni, vagy akárcsak felidéznénk a ma már konzervatív kereszténydemokráciát építő kormányfő azon korábbi parlamenti beszédét, amikor a papsággal közölte, csuhások térdre, imára. Vagy idézhetnénk napestig azt, amikor 2010 előtt az állami pénzek lenyúlását az egyik legfőbb bűnnek nevezte, illetve kiállt a sajtószabadság mellett. Utóbbival persze nem egyezik meg a Sargentini-jelentés vitája alkalmából elhíresült mondata, miszerint ők sose hallgatnák el a más véleményeket.”

„De emlékezzünk csak arra, hogy amikor Finnország miniszterelnökével tárgyalt, a két nép rokonságát, nyelveink közös származását dicsőítve, majd Krigizisztánban járva ugyenerről szemrebbenés nélkül megállapította, hogy nem is finn, hanem a türk nép a rokonunk. Orbán Viktor, a keresztény Európa és a magyar haza nagy védelmezőjeként Erdogan török elnök budapesti látogatásán nem győzte kiemelni, hogy a 150 éves török megszállás mennyi romantikus elemmel bírt. Majd október 23-ai ünnepi beszédében már oszmán hódítókról beszélt, akiknek az Európát fenyegető támadásaik ellen Dobó István, az egri vár kapitánya, Szondi György, a drégelyi palánkvár parancsnoka, vagy éppen Zrínyi Miklós, a szigetvári hős példát mutatott – nemcsak a magyarságnak, hanem a keresztény világnak” Forrás: Magyar Hang

Békéscsaba, 2019. július 22.

Összeállította: Forgó Irén

Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott minden értelemben, de a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a meztelen életét és a zsákmányt.” (Márai Sándor) Mára odajutottunk, hogy nem a kommunistáktól, hanem a fideszesektől… Anyagi értelemben már több veszteni valójuk van, mint a kommunistáknak!