Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21249323

2019. április 25.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.

„Mi sosem hallgattatnánk el olyanokat, akik nem értenek egyet velünk”

Az idézet Orbán Viktortól származik.

Ezért az egy mondatért ragadtam tollat, mert egy kereszténynek mondott ember nem hazudik, egy kereszténység leplébe beburkolózott párt pedig nem korrupt! Még mielőtt nekem esnek a Fidesz-hívők, és lelibsiznek, elmondom, hogy 2014-ig rájuk szavaztam, én kereszténynek vallom magamat, konzervatív, nemzeti érzelmű polgár vagyok, aki egyetért a határvédelemmel, nagy az igazság érzetem, amit bátran ki is nyilvánítok, mert nem félek senkitől, még a diktátoroktól sem!

Tegnap (2018. szeptember 12-én) Orbán a magyar nép nevében beszélt és közben a személyes felelősségét, döntéseit a magyar népre hárította át. Megjegyzem, hogy a 2,8 millió Fideszes szavazó nem a magyar népet jelenti!

A Sargentini-jelentés is tele volt hazugságokkal és igazságokkal, és sajnos Miniszterelnökünk kijelentése, hogy „mi sosem hallgattatnánk el olyanokat, akik nem értenek egyet velünk” ez röhejbe fulladt, de nálam is, mivel személyes megtapasztalója voltam a Fidesz bosszújának sok-sok értelmes kitűnő szakember barátommal együtt, mert volt egyenes, őszinte véleményünk. Sajnos a sajtószabadság felszámolása, a közmédia elfoglalása, az átláthatatlan közbeszerzések, pályázatok, Mészáros Lőrinc milliárdossá építése, a családi vagyon ugrásszerű növekedése, önkényesen eltörölt magyar alkotmány helyett alaptörvény lett a nép megkérdezése nélkül, lepusztult egészségügy, oktatás, egypártrendszer, korrupció és sorolhatná az ember, de minek…!

Az elmúlt 28 év a pártokról, azok egymás elleni harcáról szólt és nem a népről. Fordítva ül az ország a lovon…a szolgák irányítják a népet, miközben a népnek kellene irányítani a szolgákat, és ha kell, megbüntetni! Orbán letért a keresztényi útról, akinek egyre több mondata, döntése hazugságon alapul.

Az Európai Unió nem azért szavaz a magyar demokrácia helyzetéről, mert Orbán megvédte a „keresztény Európát” a migránsoktól, hanem azért, mert sérti a sajtó szabadságát, a tanszabadságot, az alapvető emberi jogokat, a hatalmi ágak szétválasztását, hatalmas a korrupció, és mert nincsenek egyenlő és demokratikus választások. Nincs jogállam, nincs demokrácia, helyette van félelem, megosztottság, ellenségképek állítása, és az ellenvéleményt formáló szakemberek félreállítása. A magyar népnek kell kezébe venni a sorsát, mert a politikusok bebizonyították az elmúlt 28 évben, hogy őket csak a hatalom és a pénz érdekli!!

Forrás: Kovács Tamás vívó idővonala

Emlékeztető: „Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk se vakok, se balekok. A választások után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai, jogi elégtételt is. De most csak a közös célokra, Magyarország megvédésére fordítsuk erőnket. Egységben az erő, egy a tábor, egy a zászló, mindenkire szükségünk van.” (Részlet a Félelmetes szavakkal hívta harcba az embereket című cikkből) Az elszámoltatás és felelősségre vonást is megígérte a 2010-es kampányban, abból nem lett semmi. Az elégtételvételbe sajnos kezdünk jócskán belekóstolni... Igaz, nem szelíd és derűs formában.