Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25674727

2020. február 21.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Eleonóra napja van.
Holnap Gerzson napja lesz.

„Megtört a centrális erőtér politikája, kemény munka vár ránk”

Az önkormányzati választás eredményeiről és a kormányváltás érdekében szükséges teendőkről szól Jakab Péter negyedik vlogja, amely vasárnap este jelent meg a Jobbik-frakcióvezető Facebook-oldalán.

A Fidesz centrális erőtere, vagyis a magyarok megosztásának a politikája ezen a választáson súlyos vereséget szenvedett.

Ez az egyik legfőbb megállapítása Jakab Péternek, aki negyedik vlogjában az önkormányzati választásokat értékelte és a szükséges teendőket vette sorra. A Jobbik frakcióvezetője a jó választási eredményeket elsősorban annak tulajdonítja, hogy az emberek végre összefogtak és hajlandóak voltak együttműködni pártállástól függetlenül a fideszes helytartók elkergetésében.

A videóban Borkai-botrányra is kitér, amellyel szerinte a Fidesz megmutatta, hogy valójában milyen botrányos életet élnek a kormánypárti honatyák a lopott pénzből. A győri polgármesterről készült videó ugyanakkor nem lett volna önmagában alkalmas arra, hogy ekkora eredményeket segítsen elő – tette hozzá Jakab.

Most jön a neheze

A képviselő szerint két és félévnyi kemény munka vár most azokra, akik a Fidesz leváltásáért dolgoznak, mert az önkormányzati választáson az is kiderült, hogy hiába zavarta össze Orbánékat az eredmény, vidéken még mindig működik a kormánypárti propaganda és a megfélemlítés.

A megyei listákat elnézve a kisebb városok és a falvak népe még mozdulatlan. Ott még Orbán az úr. Onnan még erőt meríthet. Ha hagyjuk.

A folytatás, illetve a teljes interjú további elérhetőséggel ITT !

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „A jogállamiság leépítése és a média kisajátítása nagy segítségre van abban, hogy mindig meglegyen a kétharmad. A rengeteg kettős állampolgár, a letelepedési kötvényesek, az Ukrajnából magyar nyugdíjért átjárók és a kamupártok is megérik a pénzüket! Sokba kerülnek, de most már nemcsak a hatalom megtartása a fontos, hanem a lopott holmi megtartása is! A kamupártok most nem játszanak szerepet, mert nincs rablási lehetőség, nincs kampánypénz. 2022-ben azonban tovább fognak dübörögni. Az átjelentkezések viszont most is jelentős szerepet játszhatnak (nem a lakóhelyén szavaz a választó, akár pártkérésre). És bizony áthozzák megint szavazni a magyar nyugdíjat élvező, általában törvénytelenül magyar állandó lakcímre bejelentkező ukránokat. Főleg Szabolcsban jelentős a létszámuk, de jócskán lehetnek már Budapesten és több településen is bejelentkezve. Az általában levélben szavazó kettős állampolgárok létszáma is jelentős, már meghaladta az egymilliót.” Részlet A választási összefogás fontosságáról KÖZÉRTHETŐEN! című cikkből)