Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25638025

2020. február 18.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Ma Bernadett napja van.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.

„Megfelelő szavazatokért” ajánlhattak munkát egy képviselőnek Medgyesegyházán

Ha megfelelően szavaz az ellenzéki képviselő, akkor a fideszes polgármester intéz neki egy munkát a művelődési házban – nagyjából így foglalható össze az az eset, ami botrányt robbantott ki Medgyesegyházán.

Az ügyet az október 13-án – választási együttműködés hiányában – alul maradt ellenzéki polgármesterjelölt leplezte le nemrég egy testületi ülésen.

László Attila Tibor, az Összefogás a Jövőnkért Egyesület (ÖJE) és a helyi Jobbik elnöke, az október 30-i testületi ülésen napirend előtti felszólalásban egyenesen arról beszélt, hogy a fideszes Kraller József polgármester vesztegetésben lehetett érintett.

Ennek áldozata az egyik fiatal, az ÖJE színeiben mandátumot nyert, ám munkanélküli önkormányzati képviselő volt.

László Attila szerint a polgármester otthonában felkereste az önkormányzati képviselőt egy bruttó 280 ezer forintos állásajánlattal, cserébe azért, ha ő a megfelelő alkalmakkor vele szavaz a testületben. A munka a helyi művelődési házban lett volna.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőséggel ITT !

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke volt az M1 vendége hétfő reggel (2019. október 14.), és többek között arról beszélt, hogy a fővárosban a főpolgármester-választást a Budapesten élő külföldiek döntötték el. Mint Kósa fogalmazott van 90 ezer európai polgár, aki Budapesten lakik, létesített lakcímet és elment szavazni. „Ők mondjuk kevésbé fogékonyak a nemzeti politizálására, részint nem magyarok, részint nem is értik” – mondja Kósa, aki szerint Karácsony Gergely és csapata külön kampányt is csinált rájuk (?). És ez a 90 ezer szavazat éppen a főpolgármester személyét döntötte el Kósa szerint, mert 50 ezer volt a különbség.” (Részlet a Kósa Lajos szerint a külföldiek szavazatai miatt nyert Karácsony Gergely című cikkből) Arról nem tett említést, hogy hány ezer Fideszre szavazó és magyar nyugdíjat élvező ukránt hoztak át megint szavazni, és hogy a Budapesten élő külföldiek közül hány ezer a Fideszre szavazó letelepedési kötvényes? És rájuk szavazhatott a hazájából korrupció miatt elüldözött volt macedón miniszterelnök is Budapest belvárosában, akik nem hajlandók kiadni a hazájának! Lesz még valaha tiszta választás Magyarországon?