Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 23958435

2019. október 23.
H K SZ CS P SZ V
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Ma Gyöngyi napja van.
Holnap Salamon napja lesz.

„Ez a vereség elfogadhatatlan!”

3 : 0-ra kikapott a magyar válogatott a horvátoktól

„Szeretnék bocsánatot kérni ezért a vereségért, hiszen rengeteg magyar szurkoló utazott el Horvátországba. A mai este süllyedő hajónak tűnt a csapatunk, amelynek én voltam a kapitánya. Tudtuk, hogy jobbak, és azt is, hogy kikaphatunk, de nem ilyen módon. Ez elfogadhatatlan!” – nyilatkozta csalódottan Marco Rossi.

„Ahogy a mai meccsen játszottunk, őrültség lenne azt gondolnunk, hogy nyerhetünk Walesben. Ha győzni akarunk, teljesen más hozzáállás kell mindenkitől. Ebben a vereségben mindenkinek megvolt a maga felelőssége. Négy-öt elképesztő egyéni hibát követtek el a játékosok, nem emlékszek olyanra, hogy az én pályafutásom alatt előfordult volna ilyen. Nem találom a jelzőket arra, hogy mi történt, de túl kell jutnunk ezen” – tette hozzá a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Rossin kívül a válogatottba visszakerülő Vida Máté és Willi Orbán is megszólalt.

„Úgy készültünk, hogy meglepetést szerzünk, de a meccs elején megpecsételtük a sorsunkat, hiszen három egyéni hibával megvertük önmagunkat. Mindenképpen együtt kell maradnunk, és akkor ki is fogjuk javítani a hibákat – mondta Vida Máté a lefújás után. – A horvát csapat gyorsabb volt, ráadásul az első félidő elején nem voltunk ott fejben teljesen. Nehéz pozitívan beszélni a meccsről, hiszen nagyon fontos találkozón szenvedtünk vereséget, és bár a világ egyik legjobb csapatáról van szó, ez most nem foglalkoztat minket.”

Willi Orbán szerint nem ez volt karrierje legnehezebb mérkőzése a válogatottban.

„Nem mondanám, hogy a legnehezebb válogatottbeli meccsemet játszottam ma este. Jó tervünk volt  a meccsre, de buta hibákat követtünk el, ez néha előfordul. Most az a legfontosabb, hogy megfelelően felkészüljünk, mivel muszáj győznünk Azerbajdzsán ellen. Előre kell tekintenünk” – mondta az RB Leipzig védője.

Forrás: Nemzetisport

sokkaljobb-kommentár: Ezeknek a focistáknak, akik most éppen 3:0-ra kaptak ki, a fizetésük 4-6-8 millió forint ADÓKEDVEZMÉNNYEL! Minél rosszabb a teljesítmény, annál több a fizetésük! Normális esetben teljesítményérdekeltségnek kell lennie, de ez már nem teljesítmény. Az eddig megépült felesleges nézőszámot befogadni képes stadion mind veszteséges, mert se foci, se néző.

Ráadásul a fél világot támogatja már az adónkból a kormány. Eközben a magyar társadalom egyre nehezebb helyzetbe kerül, leépül a magyar vidék, az egészségügy, az oktatás, nincs szociális háló. Aközben a botlábú legényekre is öntik az adónkat. Felcsútra, Kisvárdára, Mezőkövesdre milliárdok kerültek főként sportcélra. Betonteknő lesz lassan miattuk az ország. A legnagyobb méretű stadion fogja a legtöbb veszteséget termelni, hiszen a Puskás Stadiont úgy építik meg több mint 200 milliárdért, hogy nem lesz alkalmas atlétikai versenyek lebonyolítására. Az elődje, a Népstadion alkalmas volt. Lehet, hogy újabb 200 milliárdért építenek atlétikai stadiont? Mi lesz így veled Magyarország?

Jót tenne Magyarországnak, ha Orbán Viktor valami olcsóbb hobbit találna magának, és végre megálljt parancsolna a magyar adóforintok nagy világba történő szétterítésének, előnybe részesítené a magyar adófizetőket, vagyis az ELTARTÓIT! 

Békéscsaba, 2019. október 11.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: Noha tényleg sosem áramlott ennyi pénz a magyar sportba, azt is látni kell, hogy ezzel párhuzamosan elképesztő a túlárazási hullám a sportlétesítmények építésekor, vagyis a pénz egy része nem a sportban hasznosul, hanem a kivitelező milliárdos üzletemberek zsebébe vándorol. Nemrég Cser-Palkovics András írta egy Facebook-posztban, hogy elsősorban az építőiparban jellemző mindez, és emiatt elmaradt a városban a kórház új, belgyógyászati tömbjének fejlesztése. Mészáros Lőrinc gyermekeinek cége, a Fejér B.Á.L. Zrt. 18,2 milliárdos ajánlatot tett az Épkar Zrt.-vel konzorciumban, de ezt a hatalmas összeget még a kormány is sokallta, és nem fogadta el. A Vidi FC új stadionjára – szintén legalább 3–3,5 milliárdos költségnövekedés és jelentős csúszás mellett – szerencsére még jutott pénz. (A Vidi tulajdonosa Garancsi István, Orbán Viktor kötélbarátja, akinek építőipari cége (Market Zrt.) nem győzi bevállalni az állami beruházásokat, a legnagyobbat talán a vizes vébé túlárazásán kaszált.” (Részlet a Szűnni nem akaró túlárazások című cikkből)