Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22180943

2019. június 25.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Vilmos napja van.
Holnap János napja lesz.

„2006-ban is egy undorító rendszer ellen tüntettünk…

…most is egy ilyen ellen küzdünk"

Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője is a tömegben van, vonulás közben nyilatkozott portálunknak.

„Az a diktatúra, amit a Fidesz az elmúlt években kiépített, úgy érzem, most elérte a tetőfokát. A mai tüntetés az egyik legnagyobb demonstráció lesz, mi jobbikosok azért vagyunk itt a tüntetésen, hogy megmutassuk, soha nem fogunk egyetérteni ezzel a bolsevik bandával és a rabszolgatörvényükkel. 2006-ban is egy undorító rendszer ellen tüntettünk, azért mozdultunk, mozdultak meg, mert egyik mocskos diktatúrából sem kérünk. Így van ez most is.” – nyilatkozta a politikus az Andrássy úton.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Nem áll szóba az ellenzéki országgyűlési képviselőkkel a televízió jelenlegi elnöke, kidobatta őket a tv-székházból. Megtette ezt az elődje, Rudi Zoltán is 2006 őszén. Mi lett azóta Rudi Zoltánnal? Volt egy eljárás ellene adócsalás miatt, majd felmentették. „2004-2008 között a Magyar Televízió elnökeként dolgozott. 2008 óta stratégiatervezési és kommunikációs igazgató. 2008-2010 között az Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének igazgatósági tagja volt. A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola címzetes főiskolai tanára.” (Részlet a wikipédián elérhető életrajzából). Bővebben ITT

2006 őszén Such György volt a rádió elnöke (Gyurcsány-kormány!). Ő tette lehetővé, hogy a rádió udvarán verjék a rendőrök a magyar fiatalokat. Ő dobott ki sok régi rádiós munkatársat 2007-ben. Giga prémiumos szerződése volt, követelte a sokmilliós pénzt, miután a rádió éléről elkerült. Most tessék kapaszkodni, hogy hol van? Az Országgyűlés hivatala költségvetésének végrehajtásáért felelős főigazgatója! Vagyis Kövér László házelnök embere… Hogy havi hány millióért, az ugye nem nyilvános. Kifizetik a keményen dolgozó kisemberek ezt is. Bővebben ITT !

Gulyás Gergely is mondott néhány keresetlen szót a tüntetők ellen! 1956-ban Gerő Ernő elvtárs Jugoszláviából üzenve alázta az akkori tüntetőket, és Grósz Károly is mondott egy kemény beszédet a rendszerváltozás ellen a sportcsarnokban. Nem kellene olajat önteni a tűzre, és főleg nem kellene fenyegetőzni a kisemmizett, megalázott emberekkel szemben! A propaganda és a hazudozás helyett kormányozni kellene! A magyar emberektől elvont adókat nem a nagyvilágba kellene szétszórni, és nem stadionok sokaságát építeni meg belőle itthon és szerte a határaink mentén, hanem az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra kellene költeni, mert az Európai Unió utolsó előtti legszegényebb országa lettünk! Csak Bulgária van már mögöttünk…

Nem változott itt semmi! A VALÓDI rendszerváltozást és a VALÓDI elszámoltatást végre kell hajtani! Nem lehet tovább várni tovább, mert már a 24. órában vagyunk, kiürül a Hazánk!

Békéscsaba, 2018. december 17.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A fél világnak juttatnak az adónkból, és egyre szegényedik a magyar vidék! Budapest még nem igazán, mert ott akkora vízfej halmozódott fel, hogy az egyszerű vidéki ember nem győz álmélkodni! Az egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat helyzete katasztrófa felé közelít, és még mindig azon töri a kormány a fejét, hogy az afrikai vagy az ázsiai diktatúrákba, a szomszédos országokba és a Balkánra mennyi pénzünket juttassanak ki! Meddig lesz képes ez a leszegényített nép mindezt finanszírozni, és ekkora jövedelmű népes hatalmat eltartani? Egyik bank- és brókerbotránytól a másikig, egyik mutyitól a másikig tántorgunk, és egyelőre Budapestről nézve még megvan az ország... Vagy aki géppel száll fölénk, miközben meccsre repül, még úgy látja!” (Részlet a Miféle újjáépítés az ilyen? című cikkből)