Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22108767

2019. június 20.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Ma Rafael napja van.
Holnap Alajos napja lesz.

„Önnel ellentétben nem voltam se kommunista, se náci, se nyilas”

A miniszterelnök újra a parlamentben

Fotó: Béli Balázs/alfahir.hu

Nem tudja tovább húzni az időt Orbán Viktor, és ma már nem hivatkozhat halaszthatatlan közfeladat ellátására a miniszterelnök, így kénytelen válaszolni az ellenzéki képviselők azonnali kérdéseire.

Meddig él vissza a hatalom mindannyiunk türelmével? – ezt kérdezte a jobbikos Jakab Péter a miniszterelnöktől

Segített mérleget csinálni Jakab Péter Orbán Viktornak, aki a jobbikos szerint 30 év alatt visszatért oda, ahonnan elkezdte - ifjú kommunistából öreg kommunista lett egy kis demokratikus kitérővel. Jakab szerint a miniszterelnök egy az egyben kádár János politikáját folytatja, gazdasági és médiapolitikában egyaránt. Jakab vélhetően a hasonlóságok miatt Rákosi Viktornak nevezve Orbánt. A jobbikos politikus szerint Orbán a kommunizmushoz hasonló leszámolást csinál, azt szerette volna megtudni a kormányfőtől, hogy „gondolta volna 30 évvel ezelőtt, amikor Soros Györgytől 10 ezer dollárt kapott”, hogy ilyen kommunista lesz?

Az összeállítás további elérhetőségekkel, videóval, fotókkal ITT !

Forrás: alfahir.hu

Két részlet A nemzeti kaméleon című cikkből. A cikk a Magyar Hang-ban jelent meg!

„Az túl egyszerű lenne, ha a Soros Györgyhöz fűződő viszonyát kezdenénk elemezni, vagy akárcsak felidéznénk a ma már konzervatív kereszténydemokráciát építő kormányfő azon korábbi parlamenti beszédét, amikor a papsággal közölte, csuhások térdre, imára. Vagy idézhetnénk napestig azt, amikor 2010 előtt az állami pénzek lenyúlását az egyik legfőbb bűnnek nevezte, illetve kiállt a sajtószabadság mellett. Utóbbival persze nem egyezik meg a Sargentini-jelentés vitája alkalmából elhíresült mondata, miszerint ők sose hallgatnák el a más véleményeket.”

„De emlékezzünk csak arra, hogy amikor Finnország miniszterelnökével tárgyalt, a két nép rokonságát, nyelveink közös származását dicsőítve, majd Kirgizisztánban járva ugyanerről szemrebbenés nélkül megállapította, hogy nem is finn, hanem a türk nép a rokonunk. Orbán Viktor, a keresztény Európa és a magyar haza nagy védelmezőjeként Erdogan török elnök budapesti látogatásán nem győzte kiemelni, hogy a 150 éves török megszállás mennyi romantikus elemmel bírt. Majd október 23-ai ünnepi beszédében már oszmán hódítókról beszélt, akiknek az Európát fenyegető támadásaik ellen Dobó István, az egri vár kapitánya, Szondi György, a drégelyi palánkvár parancsnoka, vagy éppen Zrínyi Miklós, a szigetvári hős példát mutatott – nemcsak a magyarságnak, hanem a keresztény világnak”