Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27259212

2020. június 07.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Ma Róbert napja van.
Holnap Medárd napja lesz.

„Ön teljesen hülyének néz minket?”

A Jobbik nem hagyja szó nélkül a fideszes miniszter kommunistamosdatását

Varga Judit igazságügy-miniszter. Fotó: alfahir.hu

A napokban nagy port kavart az a személyeskedésektől sem mentes vita, ami a független parlamenti képviselő, Hadházy Ákos és Varga Judit, fideszes igazságügy-miniszter között robbant ki.

A torzsalkodást bizarr módon épp az váltotta ki, hogy az Örök tél című magyar film főszereplője, Gera Marina elnyerte a Nemzetközi Emmy-díjat, amit rendkívül emberi és megható gesztus keretében a szovjet kényszermunkatáborokba hurcolt és ott szörnyű körülmények között elpusztított milliók emlékének ajánlott.

Varga Juditnak erről az jutott eszébe, hogy a valóban remek filmet Dobrev Klárának, a Demokratikus Koalíció EP-képviselőjének is meg kellene néznie, mivel, szerinte ő „pontosan annak az elnyomó kommunista rezsimnek az örököse”, amely a filmben bemutatott brutális tetteket végrehajtotta.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel, fotókkal elérhető ITT !

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Medgyessy Péterről a nemzetbiztonsági átvilágítás során (1990 óta Orbán Viktor az egyetlen olyan miniszterelnök, aki nem esett át átvilágításon!) kiderült az ügynökmúlt. Azzal védekezett, hogy a KGB elleni küzdelem miatt vált ügynökké! Vagyis a világ legerősebb, a szovjet titkosszolgálata ellen! Ügynökmúltja ellenére miniszterelnök maradt egy későbbi puccsig, de az már egy másik történet. Az obsitos (hatalomból kikerült) miniszterelnökök, köztársasági elnökök jelentős javadalmazásban részesülnek. Így Medgyessy Péter, és elképesztő módon a plágiumba keveredett és megbukott Schmitt Pál is. Mert ez egy ilyen jóságos hatalom, de a keményen dolgozó kisember javadalmazásával kapcsolatban már ilyen jók. Varga Judit korábban államtitkárként 300 ezer forint lakhatási támogatást kapott úgy, hogy egy fővárosi lakást is kiadtak a férjével. Friss vagyonnyilatkozatában azonban nem szerepel a lakatási támogatásra vonatkozó tétel.

Ungvári Krisztián történész szerint azért nem nyilvános az ügynöklista, mert a legtöbb érintett a Fideszbe és a KDNP-be van. Természetesen Varga Judit igazságügyi miniszter tettével kapcsolatban is megszólalt, melyről a cikk elérhető ITT !

Dobrev Klárának a nagyapja (Apró Antal) az érintett, Varga Juditnak pedig az édesapja. Varga Judit mind a két ember érintettségéről tudott, és mégis odapörkölt Dobrev Klárának! Nem kellett volna… Igazságügy-miniszterként Varga Judit belepasszol a kormányba, már ugyanolyan stílusban mondja el a mondandóját, mint a régiek… Legutóbbi mosolyfakasztó kijelentése az volt, hogy a legfőbb ügyészség kiemelten üldözi a korrupciót! Istenem, mi lenne a rengeteg hatalmassággal, ha egyszer utolérné…?

Békéscsaba, 2019. november 29.

F. I. – M. K. M. 

Emlékeztető: „A magyar törvények ügynökdefiníciója minden kutató szerint rossz, ez alapján alig néhány egykori ügynökről lehet kimondani, hogy valóban az volt, egy esetleges perben pedig isteni szerencse, de legalábbis bírói műhiba kell ahhoz, hogy ne a történész veszítsen. A kritika a Magyar Tudományos Akadémia éles vitákkal teli ülésén hangzott el csütörtökön, ahol az is kimondatott, hogy a titkosszolgálatok az információszabadság helyett ma is a mundér becsületét védik, a politikának pedig így jó, ahogy van: azzal, hogy a közszereplők múltját homályban hagyják, olyan zsarolási potenciállal rendelkeznek, amiről nem szívesen mondanának le.” (Részlet a Zsarolásra használhatják, és erről nem szívesen mondanak le című cikkből) 

Emlékeztető: „A Fidesz politikájának egyik legkártékonyabb „vívmánya”, hogy megtanította mindenkinek: ha lojális, akkor joga van teljesítmény nélkül érvényesülni. Nagy lesz a morális ára ennek a nyolc vagy még ki tudja, hány évnek.” (Részlet a Kéri László: Orbán Viktor egy hepciáskodó hős, a legrosszabb Fidesz-korszak csak most jöhet című cikkből)