Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19445699

2018. december 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Viola napja van.
Holnap Teofil napja lesz.

Őrizetbe vették a meggyilkolt szlovák újságíró cikkének főszereplőjét

A szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) elfogta Antonino Vadalát, a meggyilkolt újságíró, Ján Kuciak utolsó, befejezetlen cikkének főszereplőjét. A Korzár című lap szerint két másik embert is őrizetbe vettek: a maffiakapcsolatokkal vádolt vállalkozó testvérét, Pedrót és unokatestvérét, egy bizonyos Pietro C-t.

Az Új Szó által idézett hírek szerint a rendőrség több helyszínen razziázik Kelet-Szlovákiában, Nagymihályban (Michalovce) és Tőketerebesen (Trebisov), átkutatják Vadala házát. A ház az AV-Reál nevű cég tulajdonában van, melyet szintén említ Kuciak cikke. Tibor Gaspar országos rendőrkapitány is Tőketerebesen van. Gaspar a helyszínen azt mondta az újságíróknak, hogy nagyjából tíz embert vesznek őrizetbe, házkutatások zajlanak, de ennél pontosabbat Gaspar nem mondott.

A folytatás, illet a teljes cikk elérhető ITT !

Forrás: mno.hu

Megjelent a szlovák újságíró utolsó cikke, amely elérhető ITT

sokkaljobb-kommentár: Ez már a második ilyen gyilkosság az Európai Unióban. Nem túl régen Máltán egy szintén maffiáról író bloggernőt gyilkoltak meg. A maffia, főleg az ukrán maffia nálunk is elég kemény tevékenységet folytat. Ahelyett, hogy visszavennénk Ukrajnától Kárpátalját, nekik adjuk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét? Oda már annyi ukrán nyugdíjas jelentkezett be elképesztő csalással (háromszázan például egy családi házba!) a magyar nyugdíjért, ami egészen elképesztő. Ezek az ukránok fogják eldönteni április 8-án, hogy a megye azon választókerületébe, ahová bejelentkeztek, ki lesz az egyéni országgyűlési képviselő, és korábban azt is ők döntötték már el, hogy ki lesz a polgármester. Mivel választási csalás miatt feljelentés nem érkezett, az ügy elévült. Vajon hogyan lesz ez április 8-án? Az egyik korábbi videófelvételen elhangzottak szerint aki sok szavazatot kaphatott tőlük korábban, az dr. Tilki Attila (Fidesz–KDNP).

Békéscsaba, 2018. március 1.

F. I. – T. Z.  

Emlékeztető: