Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27034845

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Újabb válság közelít!

Orbán Viktor Csehországból, a Bársonyos forradalom 30. évfordulóján november 18-án tartott megemlékezésen figyelmeztetett, hogy romlik Európában a gazdasági helyzet. Elég régen tudjuk már, mondták szakemberek már talán egy évvel ezelőtt is, és azt is, hogy fel kell rá készülni!

Az újabb válságra igényes kormány úgy készülne fel, hogy

– befejezi azonnal a felesleges költekezést,

– nem emeli a hatalom létszámát és jövedelmét a duplájára,

– nem engedi meg a jegybanknak, hogy a tetemes nyereséget a költségvetés helyett áttolja hat szinte magán jegybanki alapítványba,

– nem engedi, hogy a társasági adó jelentős része az államkassza helyett a TAO-kasszába kerüljön, ahol ELLENŐRIZETLENÜL szétfolyik óriási méretű stadionok, fociakadémiák építésére,

– nem szórja szét a magyar adóforintokat a nagyvilágba, és immár nemcsak a határon túlra, hanem Ázsiába és Afrikába is,

– nem fizet magyar nyugdíjat csak annak, aki itt dolgozott, itt fizetett adót és járulékot!– annak ad csak választójogot, aki szavazatának következményeit is viseli!

– Az adóforintokat, uniós és egyéb pénzeket vigyázva költi, a fenti tételekből tartalékot képez a szűkösebb időkre!

– A hazai dolgainkra is odafigyel, nemcsak például a nyolc türk országra, vagy a Balkánra,

– Az egészségügyre, az oktatásra, a szociális ágazatra többet költ, és jobban szolgálja az ELTARTÓI  érdekeit, mert akik kalandvágyból még itthon vannak, azok is EMBEREK!

– A stadionok és fociakadémiák fenntartási költségeit, súlyos veszteségeit pedig termelje ki az, aki ennyire fontosnak tartotta azt, hogy betonteknő legyen az ország!

A választók nem arra adtak KÉTHARMADOS felhatalmazást a választójoggal is felruházott kettős állampolgárok közreműködésével, hogy uralkodjanak, hanem arra, hogy kormányozzanak! Ne a saját javaikat, az oligarchák telhetetlen étvágyát szolgálják, hanem az országét!

A jövedelemhez alig jutókra, és az elesettekre is oda kell figyelni, és törekedni kell az elszegényedés kormányzati megismerésére, de még jobban a megállítására!30 ezermilliárdos államadósság mellett ez az iszonyatos pénzszórás bizony előbb-utóbb katasztrófához vezet! A 30 ezermilliárdból 10 ezermilliárd 2010 óta keletkezett, vagyis a regnáló kormány hozta össze. Ennek tudatában is nyugodtan tessék elmúlt nyolc évezni!

Legutóbbi információ szerint a határon túli pártok 130 milliárd forint támogatást kaptak az adónkból! Ez az iszonyatos mennyiségű pénz itthonról bizony már nagyon fog hiányozni. A határon túliakra ottani stadionépítésekkel, ilyen és ehhez hasonló pénzkiáramlással ráharagítani az itthon élőket súlyos hiba! Bár az Oszd meg és uralkodj-elvnek tökéletesen megfelel.

Békéscsaba, 2019. november 20.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „Csak a gyenge szereti önmagát, az erős egész nemzeteket hordoz szívében.” (gróf Széchenyi István)

Emlékeztető: „Főként Ukrajna felől jönnek befelé a vendégmunkások. Félő, hogy ennek bizony további jelentős következményei lesznek. Csak egy magyarországi állandó lakcím kell hozzá, ami lesz nekik, mert már kapják a lakcímkártyákat… Ha bejelentik oda a felmenőiket, jöhetnek magas  magyarországi nyugdíjért a szülők, nagyszülők. Mind a vendégmunkások, mind a felmenőik a már magyar nyugdíjat élvező ukrán állampolgárokhoz hasonlóan magyar választójoggal fognak rendelkezni. Az ingyenes betegellátáson túl rájárnak a szociális kasszára is. Általában jóval magasabb nyugdíjat kapnak, mint a magyarországi társaik.” (Részlet az Orbán migránsvárost csinál Kecskemétből (is) című cikkből)