Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27027052

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Újabb fideszes politikus kerülhet bíróság elé

Polt Péter kikérte Boldog István mentelmi jogát

„Dr. Polt Péter legfőbb ügyész a Központi Nyomozó Főügyészségen hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő nyomozás eredményeként indítványt tett az Országgyűlés elnökénél Boldog István országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére” – közölte az ügyészség csütörtök délután.

A fideszes országgyűlési képviselő nagy pácba is kerülhet, ugyanis a hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt folytatott eljárás adatai szerint a megyei Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) egyes pályázatai kapcsán gyanússá vált, hogy a pályázatokkal összefüggésben különböző személyek bűncselekményeket követtek el.

„A nyomozás során Boldog István országgyűlési képviselő érintettsége is felmerült” –  rögzítik.

A folytatás, illetve a teljes cikk elérhető ITT !

Ugyancsak kikérte a parlamenttől a mentelmi jogát Kálló Gergely jobbikos országgyűlési képviselőnek is, plakátrongálás címén. Ezen a címen vajon hány Fideszes mentelmi jogát kellene kikérni? Megbocsáthatatlan vereséget mért rá Kálló Gergely Dunaújvárosban a Fidesz jelöltjére, ami megbocsáthatatlan! Polt kezdeményezéséről bővebben ITT !

Simonka György mentelmi jogát felfüggesztette ugyan az Országgyűlés, de ugyanúgy bejár szavazáskor a parlamentben, és nyeri a pályázati pénzt is, mintha mi sem történt volna. Farkas Flórián is eljárt rendesen a Híd a munka világába nevű projekttel is, okozva néhány milliárd forint kárt a magyar adófizetőknek. MSZMP-tagként az átkosban még börtönbe került, majd MSZP-tagként is elkövetett ezt-azt, amit a kilencvenes években Göncz Árpád elnöki közkegyelemmel intézett el, és ezt az ügyét 30 évre titkosították. Amint ez megtörtént, azonnal Fideszes lett, ahol hatalmas karriert futott be, még miniszterelnöki tanácsadó is volt havi egymillióért… Vajon mit tanácsolhatott a miniszterelnöknek?

Békéscsaba, 2020. április 3.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A miniszterelnök közvetlen környezetében tenyésző MAGÁNÉRDEK rendre a közérdek elé kerül – ennek iskolapéldája a Mátrai Erőmű Zrt. ügye –, ez a szivattyú az elmúlt években megfosztotta a fejlődéshez szükséges erőforrásoktól a humán szférát, kiemelten az egészségügyet és az oktatást. Csak remélhetjük, hogy ezt a vétkes mulasztást az előttünk álló megpróbáltatás idején áthidalja a katonás mozgósítás, de leginkább a frontvonalban küzdők hősies, minden elismerésünket megérdemlő erőfeszítése. Akik évek óta nem kérnek mást, mint a normális, a XXI. században elvárható munkafeltételek biztosítását, illetve felelősségteljes munkájuk méltó elismerését. Egy erős állam komolyabban vette volna ezt az igényt.” (Részlet a Hol lakik az erős állam? című cikkből)

Emlékeztető: „A levél azzal indul, hogy péntek reggel (2020. március 13.) Orbán Viktor még büntetni szerette volna a pedagógusokat, ami Molnár szerint „kár” lett volna, „még akkor is, ha tudom, hogy ők a NONAT miatt is elrúgták Önnél a pöttyöst”. A polgármester úgy látja, hogy nem kérdéses, hogy a tanárok is közfeladatot látnak el, ezért bérezésük kérdésében is indokolt az állami szerepvállalás, hozzátéve, hogy minden olyan gazdasági szereplő kapcsán is „kötelező lesz a kormányzati beavatkozás, amely a vírusveszély miatt fellépő korlátozások következtében kerül a csőd közeli, vagy csődhelyzetbe”. – Ez nem nyolcmilliárd lesz miniszterelnök úr, hanem 800, 1000, vagy ki tudja hány milliárd forint – írja, mondja Molnár, aki azt javasolja a kormányfőnek, hogy a propagandára, állami médiára, stadionokra és konzultációra költendő pénzt a munkahelyek megmentésére költse.” (Részlet Molnár Zsolt kübekházi polgármesternek a miniszterelnökhöz címzett hangos leveléből)