Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27121941

2020. május 27.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Hella napja van.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.

Új állampapír a magyar piacon

Június 3-ától már meg is vásárolható az új állampapír. (MÁP plusz)

A belső eladósodás is eladósodás! Az államadósságunk már meghaladja a 31 ezermilliárd forintot, ami visszafizethetetlen összeg! Ettől függetlenül az adónk és a soros bevételeink jelentős része elhagyja az országhatárainkat! A magyar egészségügy, az oktatás és a szociális ágazat nagyon megszenvedi ezeket a pénzszórásokat!

A takarékbetétekre évek óta nincs kamat, ha valaki ki akarja venni a pénzét, jól megvágják! Emiatt lehet, hogy sokan átteszik a megtakarításukat a kedvező kamatozás miatt. Az OTP és néhány nagyobb kereskedelmi bank biztos, hogy meg fogja ezt szenvedni, mert eddig ő kaszált nagyot a betéteken.

A Magyar Állampapír Plusz az egyik legbiztonságosabb befektetés, emellett magas, öt év alatt összességben 27,35 százalékos hozamot biztosít – mondta Varga Mihály. A konstrukció évről-évre növekvő hozamot kínál, fél év után 3,5 százalékot, egy év után 4 százalék kamatot fizet, majd a kamat évente fél százalékponttal növekszik, így az ötödik év végére eléri a 6 százalékot – írja az mfor.hu.

Egy Facés jegyzetíró szerint békekölcsön lehet ebből a nagy lehetőségből... Remélhetőleg nem lesz igaza...

Békéscsaba, 2019. június 4.

F. I.

Emlékeztető: „Nagyon sok beruházás, templomfelújítás, óvodák, iskolák felújítása fog megtörténni a határainkon túl. Mintha itthon minden rendben lenne… Az oligarchák és a multik nem igazán vesznek részt az adófizetésben, csak lakmároznak belőle. Ezen is ideje lenne változtatni, mert a nagy bevétel tőlük jöhetne, nem a keményen dolgozó magyar kisembertől, akinek a keresetéből 48 százalékot különböző címeken levonnak! A maradékból bevásárolhat, 27 százalékos áfával. A határon túliak vajon nem tudják, hogy mennyire leszakadóban van már a Fidesz és potentátjai miatt is magyar társadalom? Amennyiben itthon minden rendben lenne, akkor áldás a támogatásukra, de ez sajnos messze nincs így!” (Részlet a Határon túlról érkező Fidesz-szavazatok című cikkből)

Emlékeztető: A kormánypárti és egyéb hazudozók figyelmébe: a 10 parancsolat 8. parancsolata így szól: Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!