Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21633259

2019. május 20.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Bernát, Felícia napja van.
Holnap Konstantin napja lesz.

Úgy tűnik, mintha itthon kolbászból lenne a kerítés

A szomszédos országokon és az ázsiai diktatúrákon kívül támogatunk már Afrikában is népes országokat, mert ott csak olyanok vannak.

Nigériában, ahol polgárháború dúl a terroristák és a kormány között, Semjén Zsolt tett egy látogatást, ahol megígérte, hogy a világ egyik legerősebb terrorszervezetét segítünk nekik felszámolni. A hvg.hu találta meg a Punch című nigériai lap beszámolóját a látogatásról, amely „Magyarország segítséget ígért Nigériának a Boko Haram ellen” címmel jelent meg. Semjén az afrikai országban Muhammadu Buhari elnökkel tárgyalt. A megbeszélésen a magyar miniszterelnök-helyettes globális kihívásnak nevezte a terrorizmust és ígéretet tett arra, hogy Magyarország segítséget nyújt a nigériai fegyveres erőknek a szélsőséges Boko Haram elleni fellépésben. Arról nem esett szó, hogy pontosan milyen segítségről lenne szó.” (Részlet a Semjén Zsolt magyar segítséget ajánlott Nigériának a Boko Haram ellen című, 2015. október 23-án megjelent írásból). Nigéria lakossága 200 millió körül van, néhány év múlva népességrobbanás várható.

A 10 milliós magyar adófizetők meddig lesznek képesek a fél világnak nyújtott magyar kormányzati segítség költséghatásait, és egyáltalán, elviselni mindazt, hogy ők hátrányba kerülnek a saját hazájukban? A magas jövedelműek az egykulcsos adónak és a családi adókedvezményeknek köszönhetően nem, vagy alig fizetnek adót, és egyre több a magyarországi adófizetést elkerülő offshore lovag is. Legújabb hírek szerint Kenyát és a Zöldfoki szigeteket is segítjük. És hogy kiket még, arról a 2018. július 10-e összeállításunk elérhető ITT

Félő, hogy ezeket a hatalmas pénzszórásokat hitelből finanszírozza a kormány, tovább növelve a már amúgy is nagyon jelentős államadósságot. Az ideiglenesen hazánkban állomásozó multik támogatásai, adókedvezményei is jócskán megterhelik a költségvetést. Egyre több pénzt szerveznek ki a költségvetésből a TAO-ba, ahonnan a sportot finanszírozzák, és a jegybank a költségvetés helyett hat jegybanki alapítványba pakolja a nyereséget. A TAO-ba és a jegybanki alapítványokba átpakolt 100-100 milliárd forint körüli összeg bizony nagyon hiányzik már a költségvetésből.

Az egykulcsos adó miatt jelentős az adóbevétel kiesés, amit a világ legmagasabb, 27 százalékos áfájával igyekeznek pótolni. Vagyis a kisemberek fizetik ki ennek a számláját is! A devizahitelesek ellehetetlenítése, kilakoltatása már csak hab arra a bizonyos tortára. Egyesek szerint már nincs is torta, csak hab. Az általában veszteséges állami cégek vezéreinek fizetését havi ötmillióra emelték, ami azzal fog járni, hogy a jutalmak és prémiumok miatt akár ötmillió lesz a nyugdíjuk. Mert nincs se járulék-, se nyugdíjplafon.

A nemzetinek és kereszténynek mondott kormánynak miért nem az az első, hogy itthon rendben legyen az egészségügy, az oktatás, a szociális ágazat, és egyáltalán az, hogy élhető élet legyen és működőképes legyen az ország? Gombamód nőnek ki a földből a stadionok, de már nemcsak itthon, hanem végig a határaink mentén Ausztria kivételével minden országban. Már van jégcsarnok ügyi kormánybiztos is, tehát megkezdődnek a jégcsarnok építések is.

A már átadott stadionok veszteségesek, mert se foci, se néző! Ezért aztán nemcsak az építési költség terheli az adófizetőket, hanem a fenntartás is. Ráadásul soha ilyen népes és ilyen magas jövedelmű hatalom nem volt még Magyarország élén. A kormányból hiányoznak a szakemberek, és az igaz szó! Egész pályás letámadás zajlik a médiában, megalakult egy nagy gömböc, amely bekapta szinte valamennyi magyarországi sajtót, és már 10 kiadó is csatlakozott hozzá. Vajon honnan fog tudni IGAZ hírhez hozzájutni a nép egyszerű gyermeke. Akit ez a hír bővebben érdekel, Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány néven juthat bővebb információhoz.

A remény és a bizalom nagyon fontos, de sajnos mindkettő nagyon rossz állapotban van már Magyarországon. Mégis, ilyen körülmények között is próbálj meg talpon maradni Magyarország!

Békéscsaba, 2018. december 3.

Összeállította: Anton

Emlékeztető: „Lehet vidáman elmúlt nyolcévezni, gyurcsányozni, de arról is beszélni kell, hogy a 2010-es kormányváltást megelőző év végén még „csak” 20,4 ezermilliárd forint volt az államadósság úgy, hogy akkor gazdasági világválság volt. Ilyen körülmények között indul el a paksi bővítés kedvezőtlen kamatozású orosz hitelből és a Budapest–Kelebia vasútvonal felújítása, amely beruházás Kínának lenne fontos. Kínai hitelből Magyarország állja a számlát, és az építkezésen sok kínai vendégmunkás lesz majd jelen. Szakértők szerint az utóbbi beruházás jó esetben 1200 év múlva megtérül…” (Részlet a 31 ezermilliárd forint felett az államadósság című cikkből) Nem mellesleg az államháztartási hiány is nagyon magas, június 30-án 1646,2 milliárd forint, melynek egyik oka az, hogy tavaly előre kifizették az uniós pénzeket. Az előre kifizetésre azért került sor, mert nem voltak biztosak az újabb parlamenti kétharmadban, ami sajnos mégis összejött. Ha az unióból nem jön annyi pénz, amennyit Lázár Jánosék kifizettek, akkor a készfizető kezes ebben az esetben is a magyar adófizető polgár.