Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 22598096

2019. július 22.
H K SZ CS P SZ V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Ma Magdolna napja van.
Holnap Lenke napja lesz.

Óriási magyar beruházás Afrikában

Az afrikai Ghánát anyagilag is támogatja Magyarország, és valami sportkomplexumot is építtet oda, és úgy látszik, nincs megállás: mi fogjuk villamosítani is az afrikai országot! Támogatjuk Afrikában már a népességrobbanás előtt álló Nigériát és üzletelgetünk Egyiptommal is. A fél világot támogatja már a kormány az adónkból, az itthoni melós meg rabszolgatörvényt kapott a gazditól.

A ghánai nagy „lehetőségről” ITT !

Békéscsaba, 2019. január 31.

F. I.  

Emlékeztető: „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből) A törököknél lévő migránsokra milliárdokat ad az EU és az ENSZ! A migránsaikat meg áthordatják a görögök nyakára!

Emlékeztető: „A kommunista Vietnamot is segítjük, ott luxus kórházat is építünk. És ráadásul a letelepedési kötvény valami újabb változatát is árulják. A letelepedési kötvényt forgalmazók nagyon jól, a magyar adófizetők nagyon rosszul járnak! Öt év után kamatokkal terhelten visszavásárolják a kötvényeket. Évente egyre többe kerül, mert a forgalom elképesztő méreteket öltött. Akár 50 milliárd is lehet az évi teher. Ráadásul akár köztörvényesek is magyar iratokhoz jutnak általa. Vietnamban újfajta letelepedési lehetőséget hirdetnek, jönni fognak tovább Magyarországra. A már itt élők közül néhány be is kapcsolódott a vadkender-termesztésbe. Mongóliába is jut magyar segítség, és a balkáni országokkal is egyre szorosabb a kapcsolat. Oda is dől rendesen az adónkból a pénz. Az afrikai országokon is szeret segíteni a nemzetinek és kereszténynek mondott magyar hatalom. Ghánában például uszodát építünk.” (Részlet A fél világnak jut már az adóforintjainkból című cikkből)

Emlékeztető: „Noha tényleg sosem áramlott ennyi pénz a magyar sportba, azt is látni kell, hogy ezzel párhuzamosan elképesztő a túlárazási hullám a sportlétesítmények építésekor, vagyis a pénz egy része nem a sportban hasznosul, hanem a kivitelező milliárdos üzletemberek zsebébe vándorol. Nemrég Cser-Palkovics András írta egy Facebook-posztban, hogy elsősorban az építőiparban jellemző mindez, és emiatt elmaradt a városban a kórház új, belgyógyászati tömbjének fejlesztése.” (Részlet a Szűnni nem akaró túlárazások című cikkből)