Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27104409

2020. május 26.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Fülöp napja van.
Holnap Hella napja lesz.

Ócska, undorító, és szánalmasra sikerült Simonka és szolgáinak performansza Orosházán!

A mai napon az előzetesen meghirdetett tótkomlósi utcafórumom ideje alatt távollétemben, az orosházi testületi ülésen a Simonka-féle kampány legembertelenebb, leggyalázatosabb megnyilvánulása történt. A testületi ülés közben Németh Norbert és társa - akiket városszerte csak úgy emlegetnek, mint a Fidesz felé elkötelezettek -, berontottak az ülésterembe Simonka György fotósának, Domján Róbert kíséretében, és ledobtak egy disznófejet a képviselő-testületi helyem elé az asztalra. Mindezt megtették úgy, hogy a polgármester nem akadályozta meg. 

Pont az a Simonka György vádolja a politikai ellenfelét bűnügyben való részvétellel, akinek a cége ellen több milliárdos csalás ellen jelenleg is nyomoznak a hatóságok!

Simonka György a bíróságon! Fotó: MTI

A fideszes kampányszínjátékot mi sem bizonyítja jobban, hogy minderre Sára Csaba fideszes képviselő igyekezett ráerősíteni, aki azt mondta, szó szerint idézve az Oroscafé fizetett cikkéből „Felszólította Dr. Szabó Ervint, hogy azonnali hatállyal mondjon le tisztségéről, ugyanis bebizonyosodott, hogy alkalmatlan annak betöltésére”. Ehhez ugyanezen indokkal sietve csatlakozott Lövei Ferenc fideszes képviselő is. Dr Szabó Ervin Országgyűlési képviselő-jelölt a hozzá illő módon, tisztességesen válaszolt (nem úgy, mint Simonkáék szokták) a felhívásukra!

Tisztelt Simonka úr! Nem fogok lemondani, és az Ön által folytatott hazug kampánya helyett arra kérem, hogy nyílt vitán számoljon el az eddigi tevékenységével, mutassa be, hogy mit tett az itt élőkért, és milyen programja van 2018-ra, hogy az itt élők el tudják azt dönteni, hogy a képviselői tisztségre melyikünk az alkalmasabb.

Forrás: keleten.hu