Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 19446412

2018. december 19.
H K SZ CS P SZ V
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ma Viola napja van.
Holnap Teofil napja lesz.

Éjszaka fotózták le a menedékkérőket szállító rendőrségi buszt

Az Orbán-kormány 2015 óta kampányol a határvédelemmel, ám kiderült, hogy közben 2300 menedékkérőt telepítettek be az országba. Idén januárban újabb száz főt engedtek be, és bár a februári adatok még nem érkeztek meg, ugyanerre lehet számítani.

A Fidesznek a migráció a legfontosabb kampánytémája, éppen ezért hazudja azt a Jobbikról, hogy az lebontaná a kerítést. A valóság viszont az, hogy a kerítést a Jobbik találta ki, a Jobbik kényszerítette ki a kormánytól, és az önálló határőrséggel való megerősítését is ők akarják elérni.

A hazug kampány mögött viszont tovább zajlanak a betelepítések: Dobrocsi Lénárd jobbikos országgyűlési képviselőjelölt töltött fel Facebook-oldalára fotókat arról, ahogy este egy rendőrségi busz áll a balassagyarmati menekültszálló előtt, újabb „turistacsoportot”, azaz migránsokat hozva.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal ITT

Forrás: alfahir.hu

A Fidesz továbbra is hazudik! Miközben azzal kampányolnak, hogy az ellenzék beengedi a migránsokat, ők szállítják be őket! Erről ITT

Emlékeztető: „A CSOK-ot (Családi Otthonteremtési Támogatást) a 16/2016. (II. 10) Korm. rendelet szabályozza. A rendelet II. fejezet 2. pont 5 §-ának e.) pontja szerint jogosult a támogatásra a menekült vagy oltalmazott jogállással rendelkező személy is, pedig három év óta a menekültekkel riogat a hatalom. A menekültekkel és migránsokkal kapcsolatos kampányokra, hirdetésekre, óriásplakátokra hatalmas pénzek mentek el, csak a bukott népszavazás került 17 milliárd forintba az óriásplakátokkal és a szavazás költségeivel együtt. Volt vagy hat nemzeti konzultáció is, kb. kétmilliárdos költséggel darabonként. És volt egy magyar nyelvű óriásplakát-sorozat, amit a menekültek kedvéért készítettek, rajta a szöveg persze MAGYARUL: Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját… Ettől aztán jól beijedhettek.” (Részlet A családi otthonteremtési támogatásra (CSOK-ra) a migránsok is jogosultak! című cikkből)

Emlékeztető: „Európában ma sok helyen az iszlámtól félnek, sőt van, ahol ellenségnek tekintik. Magyarország nem ilyen ország. Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson. Ezért mi az iszlámról is a tisztelet hangján beszélünk. A fenti néhány mondat idézet. Magyarország miniszterelnökétől származik. Orbán Viktor mindezt nem valamikor réges-régen, még Soros-ösztöndíjasként mondta, hanem jobboldali kormányfőként 2015-ben, vagyis már a nagy migránskrízis idején, amikor kormányzati körökben a mecsetépítés gondolata sem volt tabu.” (Részlet az Iszlámbarát Orbán című cikkből)