Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 27027137

2020. május 19.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Ivó, Milán napja van.
Holnap Bernát, Felícia napja lesz.

Árulók: A VMSZ Délvidék elcsatolására emlékeztek és koszorúztak Zomborban

Nem elég, hogy Pásztor István és párttársai nemzetáruló módjára megszavazták a délvidék elcsatolásának napját hivatalos vajdasági ünnepnek, de párttagjaik még meg is ünneplik és koszorúznak is a magyarság felett aratott „győzelmen”.

Ez történt Zomborban is, ahol a városvezetés „Zombor 1918-as felszabadulására”, illetve a „Vajdaság a szerb anyafölddel való egyesülésére” emlékeztek meg katonai tiszteletadás mellett – írja a sombornjuz..

A délvidék elcsatolásának ünnepnapján ott volt a VMSZ megválasztott képviselője, a bácsgyulafalvi Jankovics Szilárd is, aki Zombor Város kisebbségi és egyházi tanácsnoka. A VMSZ bácsgyulafalvi alapszervezeti vezetője az ünnepi rendezvényen az emlékezés koszorúit helyezte el, illetve megemlékezett a város magyaroktól való “felszabadulására”, valamint ősei szülőföldjének szerb “anyaföldhöz” való csatolásáról.

A nemzetárulás fokát tovább növeli az a tény, hogy a zombori első világháborús szerb emlékmű eredetileg Schweidel József aradi vértanúnk szobrának a talapzata volt, amely a megyeháza téren állt. Azonban az 1918-ban bevonuló szerb csapatok a zombori születésű aradi vértanúnk szobrát ledöntötték és meggyalázták, annak talapzatából pedig saját áldozataik számára emlékművet állítottak.

Ezt koszorúzta meg a délvidék elcsatolásának emlékére a VMSZ-es politikus, Jankovics Szilárd. Szégyen. 

Ám jobban belegondolva a VMSZ-esek a mindennapi betevőjüket köszönhetik a délvidék elcsatolásának, hiszen ha nem szakítanak el bennünket az anyaországtól, akkor kisebbségi politikusokra sem lenne szükségünk.

Forrás: delhir.info

sokkaljobb-kommentár: Pásztor István a szerb hatalommal is nagyon jó kapcsolatot ápol, és a magyar kormánynak is kedvence. Ez a kedvencség bizony nagyon sok milliárdba kerül a magyar adófizetőknek! Még az is lehet, hogy azt a bizonyos koszorút a magyarok adójából vásárolta Pásztor. A jövő évben végig zajlanak majd a szerb győzelmi dáridók…És bizony ugyanez fog történni minden olyan országban, amely igen jól járt, ingyen kapott a területünkből. Pásztor István az újvidéki, a fia a belgrádi parlament erőssége lehet…

Szerbiával kötött a magyar kormány egészségügyi megállapodást, a magyar társadalommal még nem. Vajon hány milliárd adóforintunk repült át a kerítésen emiatt is?

Még egy gyöngyszem a délhír-ről: https://delhir.info/2019/11/15/halado-kepviselo-az-arabok-huszonotezer-dinarert-is-hajlandoak-dolgozni-szerbiaban/

Békéscsaba, 2019. november 15.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Világszerte zajlik most már a magyar adóforintjaink szétszórása Panamától Mongóliáig, Ázsiától Afrikáig! Úgy tessék már osztogatni, hogy valamennyi azokra is jusson, akik befizették az adót, és akik ELTARTJÁK ezt az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű hatalmat! Minél több az ilyen pénzszórás, annál népszerűbb a kormánypárt. Ez a társadalom fordítva van bekötve, amiből villanyszerelők szerint nagy probléma lehet…” (Részlet a Május 26-án már több mint egymillió kettős állampolgár szavaz című cikkből)

Emlékeztető: „A keleti nyitás egyfajta próbálkozás volt egy unióval szembeni alternatívára, de mostanra kiderült, hogy nemcsak nem akarnak minket eltartani az oroszok vagy a kínaiak, hanem még az európai multiknál is jobban ki fognak zsigerelni.” (Részlet az Orbán a multik markában – interjú Róna Péterrel című cikkből)