Loading

Partnereink

Csabakő
 
Látogatóink összesen: 25242743

2020. január 18.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Sára napja van.
Holnap Sebestyén napja lesz.

Ángyán József újabb fideszes földmutyikat tárt föl

Ángyán József a második Orbán-kormányban, 2010 és 2012 között a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára volt, vagyis hozzá tartoztak a földügyek.

A gödöllői professzort azzal az ígérettel hívta kabinetjébe a miniszterelnök, hogy a nagyüzemi termelés felől a családi gazdaságok felé mozdíthatja a rendszert.

Ehhez képest, ahogy annak idején több interjúnkban is dokumentáltuk, Ángyán konfliktusról konfliktusra bukdácsolt, míg végül két év államtitkárkodás után úgy távolították el posztjáról, hogy még csak nem is beszélhetett Orbán Viktorral.Parlamenti ciklusát független képviselőként kitöltötte, 2014-ben nem jutott be a Házba.

Akkor vette fejébe, hogy megyéről megyére haladva sorra veszi a fideszes földmutyikat.

Ezúttal Veszprém megyét vette górcső alá.

A teljes cikk további elérhetőségekkel, hasznos tudnivalókkal ITT !

Forrás: 24.hu

sokkaljobb-kommentár: A Szájer József örökös uniós képviselő által összetákolt alaptörvényt már hét ízben kellett módosítani, de még mindig nincs alkotmányos védelem alá helyezve a TERMŐFÖLD, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj! Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, és adókötelessé tették a minimálbért! Vagyis 15 százalékkal adózik a minimálbéres is, és az egyre több havi ötmilliós jövedelmű is.

A járulékokat már adóként szedik be, és akár stadion is épülhet a pénzből! Mivel nincs se járulék-, se nyugdíjplafon, megjelennek nemsokára a havi négymilliós nyugdíjasok!

Békéscsaba, 2019. december 9.

F. I. – M. K. M.

Emlékeztető: „Az egykulcsos adó és a magas jövedelműek egyre több adókedvezménye miatt kiesik már vagy 700 milliárd forint adóbevétel. Több mint ötven féle adó, és a világ legmagasabb, 27 százalékos áfája bizony nagyon kemény teher az átlag magyarra nézve. Az áfa minden szakvélemény szerint a kisember különadója. Az átlagbérből, amibe a nagyon magas és a nagyon alacsony fizetés egyaránt benne szerepel, a statisztika szerint több mint 100 ezer forint a levonás! A magáncégek alkalmazzák a magyar munkavállalók 75 százalékát. A fizetésemelések az érintetteknek nem túl sokat jelentenek, de a magyar állam bevétele minden egyes fizetésemeléssel jelentős. Azok a vállalkozások, amelyek nem tudják kitermelni a fizetésemeléseket, bezárják a kaput. Mindezek a problémák csak hab a tortára! Egy markáns vélemény szerint már nincs is torta, csak hab…” (Részlet A magas jövedelműek kormánya című cikkből) 

Emlékeztető: A forint lassan már hónapok óta egyre gyengül, és a megvédésére nem történik sem jegybanki, sem kormányzati intézkedés. A jegybanki alapkamat évek óta nagyon alacsonyan, 0,9 százalékon van tartva, amellyel nagyon jól járnak az exportálók, többek között az ideiglenesen itt állomásozó autógyárak. És bizony nagyon rosszul járnak az importra szorulók, általában a magyar kis- és közepes vállalkozások. Meglódul az infláció, elsősorban az elszabaduló élelmiszerárak végképp ellehetetlenítik a keményen dolgozó magyar kisembert! Mi lehet erre Matolcsy György jegybankelnök válasza? Kellemes karácsonyt? (Részlet a Mi lesz veled forint, és mi lesz veled Magyarország? című cikkből)