Loading

Partnereink

Csabakő
 

Reklám

Tanfolyam indul kéthetenteInfo: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 21680903

2019. május 23.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Ma Dezső napja van.
Holnap Eszter napja lesz.

Áder János klímavédelmi alapítványa és a többi alapítvány

2017 decemberében jelentette be Áder János államfő, hogy klímavédelmi alapítványt hoz létre. A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány egy bérelt irodában működik, öt főt foglalkoztat, és a Miniszterelnökségnek köszönhetően évi másfél milliárd forintból működik (RTL híradó)

A Miniszterelnökség nyilvánosságra hozott szerződéseiből az derül ki, hogy az alapítvány 2018-ban először csaknem fél milliárdos, majd újabb másfél milliárdos támogatást kapott a kormánytól. Az alapítványt Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség volt államtitkára igazgatja. Kuratóriumi elnöke Martonyi János korábbi külügyminiszter, tagja Vizi E. Szilveszter, a Magyar Tudományos Akadémia korábbi elnöke, valamint Szűcs Gábor klímavédelmi szakértő. (index.hu)

Az RTL híradó megkereste volna az alapítványt, meg is talált egy bérelt irodát, postaládával, de az irodában nem talált ott senkit. Valahol másol foglalatoskodhattak a keresés idején. Tavaly óta kapják az apanázst. Vajon mennyi fizetést kapnak a kiválasztottak?

Hogy hány ilyen alapítványra, intézetre, miegyébre fordít a kormány az adónkból milliárdokat, ideje lenne, hogy valaki összeállítson egy részletes listát. Esetleg arról is, hogy milyen tevékenységet folytatnak, és mennyi hasznot hajtanak mekkora jövedelem ellenében. Ha már ugyanebben a témában hadat üzentek a Magyar Tudományos Akadémiának, akkor számoljanak be erről is!

Kövér László keresztkomájának, Szász Jenőnek intézet jutott, ahol szintén költik a milliárdjainkat. Szász Székelyudvarhely kétszeresen bukott polgármestere, jövedelme jócskán meghaladhatja már a havi egymilliót. Nálunk elvan ő is, mint a befőtt. Sokba kerül Kertész Imre hagyatékának gondozása, és Magyarország veszi gondozásba Habsburg Ottó hagyatékát is. Van Antall Józsefről elnevezett intézet, és Tom Lantos emlékét is őrizzük néhány milliárd adóforint erejéig. Holott ő aztán nem volt magyarbarát!

Van Amerikában is egy alapítványunk Fellegi Tamás bukott miniszter vezetésével, az is nyeli a milliárdjainkat, mint kacsa a nokedlit. Gyűjtik a magyar disszidensek leszármazottait, ha nem tudnak magyarul, tanítják őket, és kettős állampolgárok lesznek. Lehet, hogy már ők is szavazni fognak az uniós választáson…

Semjén Zsolt miniszterelnök nemrégiben köszöntötte az egymilliomodik kettős állampolgárunkat. Mivel nincsenek átvilágítva, nem lehet tudni, hogy hányan jutottak hozzá magyar iratokhoz jogtalanul, és járják vele a nagyvilágot. A Letelepedési kötvény egy gyalázatos termék, a bevétele a haveri körhöz került, de a kötvényeket öt év után kamatokkal terhelten vissza kell vásárolni. Ezt a kötelezettséget „természetesen” a magyar adófizetőkre terhelik, illetve terhelték. Tavaly már több mint 30 milliárd forint kiadást jelentett csak ez az egy tétel. De fizetünk nagyon sok milliárdot a kafetéria-jegyek forgalmazásából elkergetett franciáknak is, akik nemzetközi bíróságokon sorra nyerik ellenünk a pereket. Erről bővebben ITT !

A jegybanki alapítványok és a TAO-kassza is jócskán leszedi a sápot az adónkból. Mivel se foci, se néző, az eddig átadott stadionok mind veszteségesek. A fenntartási költségeiket is a magyar adófizetőkre tolták, és ettől az évtől kezdve már 125 milliárd forintot ad nekik a nagylelkű kormány, vagy a fociimádó miniszterelnök! Nemcsak itthon épülnek már stadionok, hanem végig Ausztria kivételével a határaink mentén is, de építünk sportcentrumot az afrikai Ghánában is. Támogatja már a kormány az adónkból jócskán a fél világot! Szerencsére van miből, mert itthon minden rendben van, és Magyarország jobban teljesít! Valóban?

Békéscsaba, 2019. február 14.

Összeállította: F. I. 

Emlékeztető: „Több millió euróval járul hozzá Magyarország Törökország menekültügyi forrásaihoz. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A határozat szerint a kormány egyetért azzal, hogy Magyarország további pénzügyi hozzájárulást nyújtson a „Törökország-támogató Menekültügyi Eszköz” 2018-2019. évi működéséhez. Ennek keretében összesen 7 870 809 eurós összeg pénzügyi kötelezettségvállaláshoz szükséges tanúsítványt ír alá a pénzügyminiszter. Ebből 1 777 228 eurót jövőre, a fennmaradó több mint 6 millió eurót a 2020-2023. években kell biztosítani – áll a határozatban.” (Részlet a Több millió euróval támogatja Magyarország a török menekültügyet című cikkből) A törököknek jócskán fizet az ENSZ is, az unió is ezen a címen, ahová jelentős tagdíjakat fizetünk be mi is. Akkor miért ez az adakozás, miközben a törökök átküldik a migránsokat Görögországba??

Emlékeztető: „A hatalmon lévők, vagy a hatalom közelében sündörgők jövedelme bizony elképesztően magas. Jövedelmileg is, emberileg is jócskán elszakadtak a társadalomtól. Ez az olló az új parlament megalakulása után nem sokkal tovább nyílt, mert a saját jövedelmüket jócskán megemelték. Az általában veszteséges állami cégek vezetőinek a fizetését már korábban ötmillió forintra emelték, de kapnak jutalmat és prémiumot is. Korábban volt járulékplafon, amire égetően és nagyon sürgősen szükség lenne! Például ötszázezer forint jövedelemig lenne a fizetés járulékköteles, az afölötti rész nem! Jelenleg az összes jövedelem, ami akár hat-hét millió is lehet havonta, mind járulékköteles, így tehát nyugdíjalap is! Nem mellesleg, a járulékokat már adóként szedik be, és abból is szabad felhasználású pénz lesz! ” (Részlet a Mi az a járulékplafon, és mi az a nyugdíjplafon című cikkből) Vagyis a nem túl távoli jövőben nyugdíjba vonuló potentátok nyugdíja kár ötmillió forint is lehet!!