Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15645307

2017. november 25.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Katalin napja van.
Holnap Virág napja lesz.

Vona Orbán beszédéről: ezt bármelyik kiégett pártállami vezető elmondhatta volna

Orbán Viktor kongresszusi beszédét bármelyik kiégett pártállami vezető elmondhatta volna, aki magát rögeszmésen hol Magyarország, hol egész Európa megmentőjének akarja láttatni, és aki megtagad mindent és mindenkit, aki nem ért egyet az állampárttal - írja vasárnapi közleményében Vona Gábor. 

A Jobbik elnöke szerint „Orbán Viktor nem Magyarországért aggódik, hanem kizárólag a saját hatalmáért.”

„A XX. század utolsó politikusaként még egyszer megpróbálta gyűlöletre uszítva mozgósítani a Fidesz szavazóit, a társadalom döntő többségét kitevő kormányváltó szavazókat ugyanakkor példátlan módon megtagadta, ezzel is bizonyítva, hogy nem Magyarország, kizárólag a Fidesz-szavazók miniszterelnöke kíván lenni.” – értékeli a kormányfő szavait Vona, hozzátéve: a miniszterelnök még az ő képviseletükre sem alkalmas, mert letagadja a növekvő szegénységet, nem beszél az elvándorlásról, az egészségügyről, oktatásról, a mindent megnyomorító korrupcióról, és elhallgatja, hogy „eddig egyedül a Fidesz telepített be 20 ezer migránst a kötvényekkel Magyarországra, senki más, de még azon is nyerészkedtek.”

A pártelnök szerint „Orbán Viktor ma tovább mélyítette az árkot magyar és magyar között”, ezért a Jobbikra vár, hogy ezeket az árkokat betemesse, „kiegyezést ajánlva minden honfitársunknak párthovatartozástól függetlenül”.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel, fotókkal ITT

Forrás: alfahir.hu

Egy kis böfi a kongresszuson ITT

Emlékeztető: „Hatalmas botrány robbanhatna ki abból, ha nyilvánosságra hoznák az ügynöklistákat, úgy hogy büntetlenül beszélni is lehessen róluk – mondta a Magyar Nemzetnek Ungváry Krisztián történész, mikor a Momentum Mozgalom felvetéséről kérdeztük. A titkosítás feloldása a parlamenti pártokat is megrengetné, a legsúlyosabb csapást Ungváry szerint azonban a magát harcos antikommunistaként beállító a Fidesz–KDNP szenvedné el „ahol egyébként sem csekély a korábban vörös párttagkönyvet birtokló tagok száma”. (Részlet az Ügynöklista: „a legsúlyosabb csapást a Fidesz–KDNP szenvedné el című cikkből)