Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15114003

2017. október 22.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

Végre tudjuk: ilyeneket kérdeznek tőlünk a nemzeti konzultáción

Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Soros György előad 2017. június 2-án Brüsszelben egy konferencián.

Fotó: Alexandros Michailidis/AFP

A konzultáció érinti majd az egymillió bevándorló betelepítésére és a határzárakra vonatkozó javaslatokat. Emellett kitér majd arra a tervre is, amely alapján minden bevándorló 9 millió forint állami támogatást kapna. A kérdőíveket postai úton is el lehet küldeni, de az interneten is ki lehet tölteni. 

Dömötör Csaba közölte: Soros György üzletember 2015 szeptemberében tette közzé a tervét, amelyben javaslatot tett évi egymillió menekült befogadására. Ez „megihlette” az uniós döntéshozókat, és 2016-ra már elkészült egy javaslat, amely felső határ nélküli elosztásról szól, illetve arról, hogy milyen szankciókkal sújtják azokat az országokat, amelyek nem hajlandóak ebben részt venni - mondta.

Dömötör Csaba jelezte, német kormányzati forrás szerint egy bevándorló havi 770 ezer forintnyi eurójába kerül a német adófizetőknek. Brüsszel ezeket az anyagi és egyéb terheket, kockázatokat akarja szétteríteni az országok között – tette hozzá.

Dömötör Csaba közölte: különbséget kell tenni a menekültek és a gazdasági bevándorlók között. Magyarország minden olyan menekültnek segítséget nyújt, akit üldöznek, de a statisztikák szerint az Európába érkezők nagy része gazdasági bevándorló, aki nem ritkán hamis papírokkal menekültnek állítja be magát, és kijátssza az érvényes szabályokat – közölte az államtitkár.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: A menekültek vagy migránsok a határzáron hivatalosan bejönnek! Naponta 20-25 fő jön be úgy, hogy hamis adatokat diktál be a személyi adatait illetően, vagyis okirat-hamisítást követ el azonnal, mihelyt betette ide a lábát. Merkel a kampányban olyat mondott, hogy nem lesz többet olyan befogadás, mint ami 2015-ben volt! Lehet, hogy ez a naponta 20-25 fő mind egy szálig a nyakunkon marad? Ezért aztán érdemes újabb 4-5 milliárdért felizgatni a magyar társadalmat! Az egészségügynek nagyobb szüksége lenne erre a pénzre, mint a sokadik Nemzeti Konzultációnak nevezett csalárdságra! Az eddigieknek sem volt értelme, ennek meg még annyira se lesz. Legfeljebb annyi, hogy frissül a Kubatov-lista.

Vajon hány jött be a Letelepedési kötvénnyel, és azon mekkorát kaszált a Rogán Antal-féle baráti kör, és mennyit fog rajta veszíteni a magyar társadalom? Egy Letelepedési kötvény ára 350 ezer euró, és öt év múlva kamatokkal terhelten vissza kell vásárolni! A bevétel jelentős része a forgalmazóké, összes kára a magyar adófizetőké! Azt, hogy a „vevőnek” honnan van ennyi pénze, nem vizsgálják, nem esnek át nemzetbiztonsági átvilágításon. Egyébként Orbán Viktor az egyetlen olyan miniszterelnök 1990 óta, aki nem esett nemzetbiztonsági átvilágításon!  

Békéscsaba, 2017. szeptember 24.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Akkor kezdődik a diktatúrákban a probléma, amikor az emberek felismerik az erejüket, és egyszer csak elkezdenek nem félni, ezért kell őket félelemben tartani!” (Milke, a keletnémet Stasi titkosszolgálat hírhedt volt főnöke)