Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15645330

2017. november 25.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Katalin napja van.
Holnap Virág napja lesz.

Urbán Flórián Orbán Viktornak: nem vet véget annak, hogy fideszes seggnyalók vezessék a magyar labdarúgást?

Urbán Flórián, aki nemcsak pályafutása, hanem őszintesége miatt is a mai magyar labdarúgás legendás alakja lett, a Luxemburg elleni vereség után keményen odaszólt a sportág hazai vezetésének. Hangsúlyozva annak pártpolitikai hátterét is.

Az Újpest ikonikus labdarúgója, a korábbi válogatott védő magát a miniszterelnököt is megszólította a nagyhercegség ellen elszenvedett csúfos csütörtöki vereség után.

Urbán Flórián szerint mindenkinek szégyellnie kellene magát, aki ennek az eredménynek részes. S a szókimondó edző szerint ide tartozik Orbán Viktor is.

Tisztelt futballszerető sporttársak!

Luxemburg–Magyarország 2:1

Sokan hittük, hogy az Andorra elleni vereségnél nincs lejjebb. De bizony van! Kineveznek szövetségi kapitánynak egy olyan fiatalembert, aki még nem hogy eredményt nem ért el a futballban, de még egy edzést nem vezetett le önállóan. A meccs utáni nyilatkozata vérlázító. Szerinte kevés volt az idő a felkészülésre... Ahham... Az ellen a Luxemburg ellen, akit egy valamirevaló Nb 1-es csapatnak gólokkal kellene vernie! Miniszterelnök úr! Maga tényleg nem fog véget vetni annak, hogy Fideszes seggnyalók vezessék a magyar labdarúgást? Nem kéne legalább a futballban elfelejteni a politikát és a szakmára helyezni a hangsúlyt? Magát tényleg nem zavarja, hogy milliárdokat öl bele a semmibe? Az akadémiai rendszer bevezetése óta nem neveltek ki egyetlen olyan labdarúgót, aki európai élcsapathoz tudott volna kerülni. Luxemburg–Magyarország 2:1...

Szövetségi kapitány Szélesi Zoltán. Ugye maga is látja, hogy ennél már nincs lejjebb? Ha a belga fiatalember sem fog eredményt elérni, ki lesz a következő kapitány? Az a Horváth Ferike, akinek több veresége van edzőként, mint győztes meccse? Bátran szégyellje magát mindenki, aki ennek az eredménynek a részese. Mondom, mindenki. Maga is!

A teljes cikk fotóval és további elérhetőségekkel ITT

Forrás: alfahir.hu

Megjegyzés: Az a bizonyos belga fiatalember, aki szövetségi kapitány lesz, 68 éves. Nem biztos, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetésében nem kellene már rendet vágni…