Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819098

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Urbán Flórián: nem kellene azzal hülyíteni az embereket, hogy fejlődünk

Storckot már ki kellett volna rúgni

Urbán Flórián szerint semmi fejlődés nem látható a magyar labdarúgásban, Bernd Storckot elküldené, de a felelősöket feljebb kell keresni. Urbán Flórián, korábbi válogatott labdarúgó a Hír TV Reggeli járat című műsor vendége volt. Horti Gábor kérdezte a magyar válogatott jelenlegi formájáról, például így: Hol él Bernd Storck?

Urbán szerint nem a kapitánnyal van a baj, hanem azzal, hogy neki ezt megengedik. „Már Andorra után el kellett volna küldeni.” Az 1-0-ás vereség után valamiért mégis maradhatott, de azóta sem tudta rendezni a sorokat. „Mindenki látja, hogy mi történik a pályán. Mindenki látja, hogy semmi nem történik.”

Urbán szerint Storck feletteseinek észre kellene venni, hogy a német szakember alkalmatlan erre a feladatra. Úgy látja, hogy egy magyar edző tizedannyi pénzből is meg tudná csinálni ugyanezt. Ma este a Feröer-szigetekkel játszunk, őket valószínűleg megverjük, Urbán szerint ezután megint azt mondhatja majd a kapitány, hogy fejlődik a magyar futball, pedig az U21-es csapat hat gólt kapott Olaszországtól, a felnőtt válogatott ötöt Svájctól, ez 11 gól két mérkőzésen. (Időközben lezajlott a nagyon gyenge meccs, 1:0-ra győztek az adónkból a TAO-ba kiszervezett pénzből agyondotált jövedelmű válogatott fiúk, akik a magas jövedelemből alig fizetnek adót, jövőre meg már lehet, hogy nem is kell nekik adót fizetni! De vajon miért nem veszik figyelembe a fizetésnél a teljesítményüket? – F. I.)

Kifejtette, hogy az embereket nem kellene hülyíteni már azzal, hogy fejlődünk, mert ez nem igaz. Milliárdokat költenek a magyar labdarúgásra, de semmi nem történik.

A teljes cikk fotókkal és az Urbán-interjúval ITT

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: „A Társasági adókedvezmény sporttámogatási rendszere lehetőséget biztosít a korábbiakhoz képest jelentősen magasabb plusz források bevonására a látvány-csapatsportágaknál, köztük a labdarúgásba is. A támogatás célja, hogy minél több amatőr futballista, minél jobb körülmények között játszhassa a világ legnépszerűbb játékát. A Magyar Labdarúgó Szövetség tervei szerint a támogatások hatására egyre többen kezdenek el futballozni, ami hosszú távon a labdarúgás sikeresebbé válásához vezethet. A TAO-program piaci források bevonásán keresztül számos egyesület pénzügyi önállóságát is magával hozza majd.” (Részlet a De mi az a TAO? című cikkből) A magyar egészségügyből, oktatásból, szociális ágazatból egyre inkább hiányzik az a temérdek milliárd forint KÖZPÉNZ, amit áttereltek a TAO-ba!