Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15812991

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Tizenöt perces állóképességgel rendelkezik a magyar fociválogatott!

5:2-re kikapott Svájcban a magyar „válogatott”! A több milliárdos TAO-pénzek, luxus stadionok, fűthető focipályák nem segítenek… Az Aranycsapat rongylabdával tanult meg focizni az árokba! És hozták az eredményt, ezek meg viszik a pénzt! Eredmény sehol!

Sajnos a szokásos magyar betegség jött elő, a tili-toli betegség, lelki defekt, a „Micsinájjak azzal a k. labdával” szindróma, ki tudja hányadszor, a válogatott mérkőzésein. Amennyiben a hátvéd nem adja haza a labdát, hanem előrevágta volna annak rendje-módja szerint, akkor lehet, hogy most mi vezetnénk 3:0 arányban! Ilyen elemi hibákat nem szabad vétenie egy profi játékosnak! Gulácsi rátett egy lapáttal, mert bőven lett volna ideje egyből kirúgni a labdát! Hogy ilyen elemi dolgok, hogyan, miért nem jut egyes játékosunknak eszébe, ez érthetetlen és kétségbeejtő! Az ember már nem talál szavakat, ilyen amatőr szintű döntésekre, amit e két játékosunk az első félidőben produkált! Pedig 15 percig partiban voltunk a svájciakkal! – írja az egyik Facés jegyzetíró az idővonalán.

Ezeknek a focistáknak a fizetését a TAO-ból álljuk, 3 millió forinttól 8 millió forintig terjed a giga jövedelmük. Jócskán kapnak adókedvezményt is, jövőre még a jelenleginél is többet. Hogy a teljesítmény miért nem számít, az kellene, hogy legyen a legfontosabb kérdés! A magyar válogatott német szövetségi kapitányának állítólag 27 milliót utalunk havonta. Azért nem köszöntek el tőle, mert rettenetes végkielégítés illetné meg. De hát az egyszeri kifizetés lenne, így meg havonta tömjük a számláját a sorozatos vereségek ellenére!

A TAO-számlát az MLSZ kezeli, elnöke Csányi Sándor, aki már a Világ leggazdagabbjainak listáját erősíti. A TAO-számlára kiszervezett pénz nem jut be az államkasszába, nem lehet belőle az egészségügyet vagy az oktatást végre helyzetbe hozni, inkább a stadionokat építjük belőle és már nemcsak idehaza, hanem a határainkon túl is. Oda is kiment már vagy 10 milliárd adóforintunk a sportra. 150 milliárd forint körül szerveznek ki a TAO-ba évente, jövőre még többet fognak, mert már oda fog menni a bankadó fennmaradó része is. A TAO-pénz egyes sportközgazdászok véleménye szerint a korrupció melegágya

Hasonló a helyzet a jegybank esetében! Az összes kiadása a magyar adófizetőket, összes nyeresége és bevétele a jegybankot illeti. Így a hülye is tudna gazdálkodni!! A nyereséget kiszervezik hat jegybanki alapítványba, és családi és haveri kifizetőhely lesz belőle. Róna Péter közgazdász szerint 100 milliárd körül volt a jegybank nyeresége a devizahiteleken! Hány devizahiteles is került és kerül emiatt is utcára? A jegybank is szereti azt állítani, hogy az alapítványokba kiszervezett nyereség nem közpénz! Mind a TAO-ba, mind a jegybanki alapítványokba kiszervezett pénz igenis KÖZPÉNZ, ami már rettenetesen hiányzik például az egészségügyből (a járulékokat adóként szedik már be, azokat is ki lehet szervezni!), az oktatásból és a szociális ágazatból. Ezeknek az adóból történő kiszervezéseknek is jócskán van szerepe abban, hogy egyre több honfitársunk kerül az út szélére! Zajlanak a kilakoltatások. A hatalom és egyre népesebb holdudvara és a társadalom jövedelme között mára már űr tátong!

Békéscsaba, 2017. október 9.

F. I.

Emlékeztető 1.: „Orbán Viktor elmondta, hogy a multikat megadóztatta, és a pénzt odaadta a magyar családoknak! Melyik családoknak is? Az a bizonyos megadóztatás miről is szólt? A bankadót például azonnal áthárították bőségesen az ügyfelekre a bankok, megemelték a polgárok és a cégek bankköltségeit. Ahogy csökkent a bankadó mértéke, nem követte a számlavezetési költségek csökkentése. Ugyanez történik a multik esetében is, az árakba azonnal begyűrűzött az adó. Jövőre már jóval kevesebb lesz a bankadó, és az nem kerül be a központi költségvetésbe, azonnal átterelik a társasági adóba (TAO), amely szintén a korrupció melegágya. A TAO-kassza kulcsát az MLSZ kezeli, legtöbb pénz a felcsúti akadémiához kerül. Ezeket a tényeket azonban a székelyföldi magyarok nem tudhatják! Ők csak azt érzékelik, hogy rájuk, illetve a szavazataikra mekkora szüksége van ennek a kormánynak. Ők szavazhatnak levélben, a Magyarországról megélhetést biztosító jövedelem hiányában kiszorított belső magyarok nem! Ez a beszéd is nagyon alkalmas volt arra, hogy éket verjen a belső és a külső magyarok közé!” (Részlet a Visszatérés Orbán Viktor tusnádfürdői beszédére című cikkből)

Emlékeztető 2.: „Nincs alkotmányos védelem alatt a Fidesz jóvoltából a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj. Mind a négy tétel nagy veszélyben van. A termőföldet még ebben a hónapban megkapják a narancsbárók és a Fidesz kisebb-nagyobb halai, a vízbázis kell a multiknak (az EU–USA szabadkereskedelmi egyezmény megkötése után – amit Orbán Viktor elképesztő módon támogat! – azt is elveszítjük. Az egészségügyi járulékokat már adóként szedik be, és akár stadionépítésre is felhasználhatják. Az ilyen törvényalkotókat be kellene legalább két hétre fektetni egy-egy magyar kórházba, és egyék azt az ételt, amit a magyar betegeknek felszolgálnak!”(Részlet a Jócskán megemelték a TAO-ba elterelendő milliárdokat – A Társasági adó (TAO) is a korrupció melegágya című cikkből)