Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15110968

2017. október 22.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

Timmermansnak ugyanolyanok az 56-os menekültek, mint a mai migránsok (videóval)

Morvai Krisztina jobbikos EP-képviselő arról érdeklődött az Európai Parlamentben Frans Timmersmantól, hogy hogyan kívánná a kvóták szerint elosztott menekülteket a kiválasztott országban tartani, azonban a politikus nem éppen a kérdésre felelt válaszában.

Morvai Krisztina bevezette, hogy az Európai Parlament ülésein a félreértések és esetleges félrefordítások elkerülése végett angolul intéz kérdéseket az Európai Bizottság elnökéhez, Jean-Claude Junkerhez, vagy az őt helyettesítő Frans Timmersmanhoz.

Most arra szeretett volna választ kapni, hogy az európai vezetők milyen vízióval rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy ha a Magyarország is befogadna migránsokat, ahogy azt az Európai Unió szeretné, akkor mi lenne a garancia arra, hogy másnap ne menjenek tovább egy gazdagabb országba. Hiszen ezek az emberek a jólét miatt indulnak el hazájukból, amit a nyugati államokban találnak meg, nem a volt szocialista blokk államaiban. Ezek az államok valószínűleg még ha akarnák sem tudnák a bevándorlókat a határaik közt tartani.

Timmermans tévedésből rossz lemezt tett föl, ugyanis arról prédikált, hogy 1956-ban milyen rettenetes lett volna, hogy ha a magyarokat nem fogadják be a nyugati országok – írja a képviselő közleményében.

A választ, habár a kérdéssel semmilyen összefüggésben nem volt hatalmas taps kísérte a bal oldalról.

A felszólalás és a válasz videófelvétele:

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Az 56-os menekültekről azt is el kellene végre mondani, hogy ők IRATAIKKAL, sokan diplomájukkal a zsebükben távoztak a kommunista megtorlások elől a hazájukból. Ezek az általában analfabéta jövevények a túlnépesedett Ázsiából és Afrikából Európa nyakára a segélyekért, a jó szociális ellátásért jönnek. A szerb–magyar határon a személyi adataikat bemondás alapján fogadja el a magyar hatóság. Elég sok köztük az azonos nevű, és általában január 1-jén születtek. Sokan vallják kiskorúnak magukat, mert akkor enyhébb büntetésre számíthatnak, amennyiben bűncselekményt követnének el. Tehát eleve erre készülnek? Amint Európába lépnek, máris OKIRAT HAMISÍTÁST követnek el. Nem engedjük be őket! – így szól a kormányzati verdikt, de naponta 25-30 főt mégis beengednek. Ez mind itt fog veszni, mert nem kellenek sehol!

Ezeket összehasonlítani az 56-os magyar disszidensekkel egészen elképesztő aljasság. Az 56-osok közül sokan szép karriert futottak be új hazájukban, és bizony hosszú évekig hiányoztak Magyarországról. Ezek közül a migránsok közül vajon hányan jönnek karriert építeni?

Békéscsaba, 2017. július 12.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „Tegnap még másképp volt minden. Illetve dehogy – akkor már egy hete döntöttek a sorsunkról. Október 28-án Dulles amerikai külügyminiszter Texasban kijelentette: Magyarországot nem tekinti „potenciális katonai szövetségesnek”. Másnap a moszkvai USA-nagykövet tudatta az oroszokkal Eisenhower elnök álláspontját: „Az Egyesült Államok sem most, sem korábban nem támogatta egyetlen védtelen nép nyílt lázadását olyan erő ellen, amely felett várhatóan nem győzhet.” Moszkva megkapta a zöld jelzést a forradalom leverésére. És Hruscsov nem késlekedett…” (Magyar Nemzet, 2014. november 4.)

Emlékeztető 2.: „Pongrátz a forradalmat követő megtorlások idején elhagyta az országot, s először Spanyolországban, majd az Egyesült Államokban élt. Aktív szerepet töltött be az emigráns forradalmárok szervezeteiben: 1957–1967 között a Magyar Szabadságharcos (Nemzetőr) Világszövetség alelnöke, 1967–1982 között elnöke volt. Számos cikket írt, később könyvet is Corvin köz – 1956 címmel. Ambivalens érzésekkel viszonyult a kezdődő rendszerváltáshoz, szerinte a kivégzett miniszterelnök újratemetését a rezsim utólag is saját önigazolására használta fel: „A temetés előtt lejött hozzám Arizonába a New York-i konzul, három napig a vendégem volt, győzködött, hogy jöjjek haza a Nagy Imre-temetésre. Azt mondtam: ha minden kivégzettet eltemetnek, akkor jövök, de az öt kommunistát el tudják temetni nélkülem is, ezért nem jövök” – emlékezett vissza a Nemzetőrnek adott nyilatkozatában Pongrátz Gergely.” (Forrás: wikipedia)