Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15614052

2017. november 21.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Olivér napja van.
Holnap Cecília napja lesz.

Szerbiában sem szeretik a kettős állampolgárokat!

Szerbiába is áramlik kifelé jócskán a magyar adóforint. Tavaly például 50 milliárd adóforintunk jutott ki. Erről bővebben ITT

Aleksandar Vučić miniszterelnök átnyergelt a köztársasági elnöki pozícióba. Hosszú évekig volt Seselj vajda embere és katonája a jugoszláv polgárháború idején. A köztársasági elnöki kampányában Szijjártó Péter külügyminiszter is részt vett, és odáig ment, hogy szerbül mondott kortes-beszédet a jelölt mellett. Az immár köztársasági elnökkel az is megesett, hogy a történtek ellenére elment a sebrenicai mészárlással kapcsolatos megemlékezésre, ahol leköpték.

A magyar kormány teljes mellszélességgel támogatta Pásztor István választási kampányát a Délvidéken, aki jóval kevesebb szavazatot kapott már, mint az előző választásokon. Annyit azért mégiscsak kapott, hogy képviselő maradt az újvidéki parlamentben, a fia pedig a belgrádi parlamentben. A temerini fiúk ügyében nem emeltek szót, akik egy szerb maffiózónak adott pofon miatt akkora börtönéveket kaptak, mintha megölték volna! Azt sem tették szóvá, amikor a magyaroktól elvették a szerb állami földeket és arab bérlőknek adták oda.

Magyarország teljes mellszélességgel támogatja Szerbia uniós csatlakozását. Nem volt ellenvetés Románia és Szlovákia csatlakozása idején sem. A gyalázatos Benes-dekrétumok azóta is érvényben vannak, ráadásul Benes szobrot kapott Pozsonyban is és Prágában is. Romániában szóba sem jöhet az autonómia.

Az alfahir.hu cikke a témában további elérhetőségekkel ITT !

Ukrajna is részesül jócskán a magyar adóforintokból, ott odáig vetemedtek, hogy „hálából” magyar ellenes propagandát sugároztak a televízióban. A magyar külügy ezeket a dolgokat sajnos szó nélkül szokta hagyni. Minél nagyobbat rúgnak belénk, annál nagyobbat nyelünk? Az ukrajnai fröcsögésről és az oda folyósított sok milliárdos nyugdíjról bővebben ITT !

Békéscsaba, 2017. augusztus 14.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A sokmilliárdos letelepedési bizniszben nem maradt olyan főszereplő, akit ne lehetne kapcsolatba hozni Habony Árpáddal. Különösen az a grúz–izraeli csapat áll közel hozzá, amely az oroszok magyarországi bevándoroltatásához biztosítja az infrastruktúrát. A Tbilisziből Tel-Avivba, majd Budapestre származott közösség további referenciái: SZDSZ, BKV, Princess pékséglánc.” (Részlet A péknek nincs szaga című cikkből)

Emlékeztető: „Most Tusnádon kint járva a pártrendezvénnyé silányított „szabadegyetemen” Orbán megfenyegette a székelyeket azzal, ha nem rájuk szavaznak, akkor elzáródnak a pénzcsapok! Ki se lett volna szabad nyitni addig, amíg Magyarország, a magyar társadalom ekkora bajban van! Tusnádon a magyar állam pénzén épült ki a kemping, de hogy kinek termeli egész évben a hasznot, nem lehet tudni. Valamelyik Fideszes potentátnak! Vagy 180 millió forintot évente, és maga a szabadegyetem is belekerülhetett vagy 500 millió forintjába a magyar adófizetőknek. Valódi nemzeti kormánynak az lenne az első, hogy a saját népének biztosít mindent, és ha marad, akkor járul hozzá a fél világ megsegítéséhez!” (Részlet A Fidesz törvénygyára megalkotta az új választójogi törvényt című írásból) Orbán arról is beszélt, hogy a multikat megadóztatta, és az embereknek adta a bevételt. Holott 80 milliárd forint adókedvezményt adott nekik!