Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15116622

2017. október 23.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Gyöngyi napja van.
Holnap Salamon napja lesz.

Sem a Fidesz, sem az MSZP nem akar nyugati fizetéseket Magyarországon

Se a Fidesz, se az MSZP képviselői nem támogatták a Jobbik béruniós kezdeményezését a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlésben.

Ezt a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei frakciója közölte szombaton, hozzátéve: ezzel a megye fideszes és szocialista politikusai beálltak Kövér László mögé, aki szerint azért nincs szükség a bérek nyugati szintre emelésére, mert az ott élők kevesebbel is beérik.

A frakció azt üzente a két pártnak, hogy ezek az emberek nem érik be kevesebbel, hiszen ezért hagyják el tömegesen a megyét a borsodiak, akiknek a bére nemhogy a nyugat-európaitól, de a nyugat-magyarországitól is messze elmarad.

A Jobbik egyúttal arra kéri a lakosságot, hogy az augusztus 20-án induló béruniós aláírásgyűjtés során üzenjék meg ők is a XX. század pártjainak: üres sikerpropaganda helyett nyugati béreket szeretnének, hogy elvándorlás helyett a szülőföldjükön tudjanak boldogulni.

Forrás: alfahir.hu

A Jobbik európai bérunióval kapcsolatos akciójának aláírásgyűjtése augusztus 20-án indul!

Emlékeztető: „Orbán Viktor miniszterelnök mivel is csábította ide a külföldi multikat? Jöjjenek, mert itt olcsó a munkaerő! Addig csábította őket, hogy jöttek is, a magyar munkavállalók közül sokan meg mentek a megalázóan alacsony jövedelem miatt. Sehol a világon nincs még egy ilyen helyzet, hogy a jövedelem felét az állam különböző adókkal elveszi! A minimálbéremelésekkel is az állam jár jól, és nem a munkavállaló. A minimálbért a Fidesz tette adókötelessé, ráadásul úgy, hogy a havi ötmilliós jövedelmű is, a minimálbéres is 15 százalékkal adózik a gyalázatos egykulcsos adó miatt. Amelynek köszönhetően a hatalom és egyre népesebb holdudvara és a magas jövedelműek nem, vagy alig fizetnek adót! A társasági adót a multik esetében 9 százalékkal, a kis- és középvállalkozások esetében egy százalékkal csökkentették! Az egyik Adidas cipőben fut, a másik mezítláb.” (Részlet a Kettős mérce diadala nem mindig jön be című írásból)