Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15114081

2017. október 22.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

Nemcsak itthon építünk már stadionokat!

Építünk bőven a határainkon túl is

A társasági adó egy részét a kormány kiszervezi a TAO nevű, a Magyar Labdarúgó Szövetség által kezelt számlára. Ez annak ellenére közpénz, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a felcsúti stadion átadásakor a Mennyibe került kérdést firtató újságíróval közölte, hogy kommunista tempó a kérdés felvetése is, mert nem közpénzből épült! Azért közpénz miniszterelnök úr, mert ha nem szervezik ki, akkor bekerül a költségvetésbe, és lehetne belőle az egészségügyet, az oktatást, a szociális ágazatot rendbe tenni! De valamiért Önöknek fontosabb a foci és a sport… Koszovó fővárosában is szóba került már, hogy építünk magyar hitelből egy Fradi-méretű stadiont. Hogy az a hitel soha nem lenne visszafizetve, az előre borítékolható! Nincs termelés, nincs bevétele a kis országnak, amelynek létét sok ország még el sem ismerte!

Azok a stadionok, amelyeket már átadtak, a Fradi stadionja kivételével jócskán veszteségesek, feleslegesen nagy nézőszámot befogadók, holott se foci, se néző! A felcsúti stadionban minden felcsúti lakosnak két vagy három ülőhely jutna.

A zárszámadási törvény egyik melléklete szerint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 8 milliárd forint támogatást adott tavaly a határon túli sport támogatására. A munkácsi Labdarúgó Akadémia, a Csíkszereda Sport Akadémia, a Sepsiszentgyörgy Sport Akadémia, az Eszék Sport Akadémia (ez amúgy Mészáros Lőrinc tulajdonában van, de a magyar adófizetők is hozzájárultak a költségekhez!) és a Dunaszerdahely Sportakadémia egy-egy milliárd magyar adóforintot kapott, a Délvidék Sport Akadémia pedig három milliárdot. Csíkszeredába ez már a második egymilliárd forint ment ki, akkoriban ezt az összeget Mészáros Lőrinc 300 millióval megtoldotta, és díszpolgára is lett a városnak. Csíkszereda sportlétesítményei a felcsúti akadémia kistestvérei.

Munkács Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter biznisze lehet majd, mert Kisvárda főembereként ott valósít meg valami foci akadémiát az adónkból – és Kisvárda kistestvére lesz az ott megépülő létesítmény. A Délvidék Sportakadémia úgy kapott három milliárdot, hogy az odaítéléskor még nem is létezett. A szerb harmadosztályú Topolya a pénzt telekvásárlásra és focipályák kialakítására használta fel.

A pénzosztás tovább folytatódik! A Magyar Közlönyben már meg is jelent, hogy a felvidéki fociakadémia létrehozására 1,45 milliárdot, a komáromi stadionépítésére 1,8 milliárdot, a székelyföldi labdarúgó akadémiára 240 millió forint támogatást ad a kormány. Az adatokat az mfor.hu összeállításából vettük át.

Ezeket a létesítményeket fenn is kell majd tartani, és bizony azoknak a tetemes költsége is a magyar adófizetőket fogja terhelni, mint ahogy minket terhel az egyre népesebb és egyre magasabb jövedelmű hatalom eltartása is.

Minden külhonit levélben figyelmeztettek (egymillió körüli levél 400 forintjával!) arra, hogy ne feledkezzenek meg a választáson való részvételük regisztrálásáról, és járják a Fideszes aktivisták Erdélyt a szavazásra buzdítva. Ezen túlmenően demokráciaközpontokat is tartunk fenn Erdélyben, amelynek költsége öt év alatt több mint 4 millió euró kiadást jelentett a magyar adófizetőknek. Itt adják ki a könnyített honosítás iratcsomóját, amelynek darabja átlag 18 euró.

Nagyon rendben lenne ez a hatalmas támogatási kedv, ha belső Magyarországon minden rendben lenne! Nem lenne óriási probléma immár az életünk minden területén, de leginkább az egészségügyben! Tusnádon a szokásos évi Fidesz-akadémián (500 millió körüli adóforintunkba kerül az is!) Orbán Viktor meg is mondta a székelyeknek, hogy a Fideszre kell szavazni, mert különben elzáródnak a pénzcsapok! Nemrégiben a reformáció éve okán Erdélyben egy új református templom avatásán elmondott beszédében sem feledkezett meg erről a figyelmeztetésről. Azok a bizonyos pénzcsapok ideje lenne, hogy a magyar egészségügy és az oktatás irányában is megnyílnának!

Egy 1963(!) évi, a Magyar Népköztársaság és a Szovjetunió között kötött szerződés alapján már 15 milliárd forint körül megy ki nyugdíjként és ingyenes a betegellátásuk is. Mivel szóba se kerül már ennek a szerződésnek a felmondása, egyre több ukrán jelentkezik be Kijevben a magyar nyugdíjra. Hogy szavazni fognak-e, az még nem derült ki! Egy részük biztosan. Az sem kerül szóba, hogy hol van már a Magyar Népköztársaság és hol van a Szovjetunió? És mi lesz Magyarországgal, ha a többi szovjet utódállam is bejelentkezik erre a nagyszerű lehetőségre? Fizetünk ki elég sok munkabért is Ukrajnába, amelyet az ukrán állam megadóztat! Tetszik ezt érteni? A magyar adófizetők adózott pénzéből kiutalt pénzt Ukrajna megadóztatja. A rengeteg problémánk tetejébe a nemzetinek mondott kormány naponta rátesz még mindig legalább egy-egy lapáttal! A temérdek korrupció sem éri el a magyar ember ingerküszöbét, el van foglalva a mindennapok túlélésével. Hogy az idén télen hányan fagynak meg a saját házukban vagy lakásukban, azt még nyilván nem lehet tudni. Az viszont biztos, hogy tavaly télen nagyon sokan megfagytak, és nem az utcán!

Békéscsaba, 2017. október 7.

F. I.

Emlékeztető 1.: „Saját fazonjukra igazították a választójogi törvényeket, a legelképesztőbb módon a fővárosit a választás előtti utolsó pillanatokban! A választókerületek határait a Kubatov-lista alapján átszabták, és választójogot kaptak a határon túliak. Azt, hogy melyik párt nyeri a választást, és ki lesz a miniszterelnök, már a külhoni levélszavazatok dönthetik el! Ez tény attól függetlenül, hogy az ő szavazatuk nem ér annyit, mint a belföldi szavazat, ez azonban pont elég ahhoz, hogy a Fidesz és Orbán Viktor még hosszú ideig a nyakunkon maradjon! Ez azzal lenne megakadályozható, ha a kedves magyar választópolgárok fele nem maradna otthon a szavazás helyett! Amennyiben a választáson a választók legalább 80-85 százaléka részt venne, gátat lehetne szabni a hazárdjátéknak!” Részlet A dübörgő sorosozás és a hazug közmédia elfedi a tényeket című írásból)

Emlékeztető 2.: „Akkor kezdődik a diktatúrákban a probléma, amikor az emberek felismerik az erejüket, és egyszer csak elkezdenek nem félni, ezért kell őket félelemben tartani!” (Milke, a keletnémet Stasi titkosszolgálat hírhedt volt főnöke)

Emlékeztető 3.: „Orbán Viktor 2001-ben az Európai központi Bank befolyása alá helyezte a Magyar Nemzeti Bankot. Azóta se a magyar kormány, se a magyar Parlament, se a magyar választópolgárok nem gyakorolhatnak felügyeletet „saját” Nemzeti Bankjuk felett. Ezzel persze nem nagyon dicsekszenek!” (Részlet a Miért nincs pénze a magyarnak? című cikkből) Mindennek ellenére a jegybank minden kiadása a magyar adófizetőket terheli! Nyereségét a jegybank-elnök hat alapítványba következmények nélkül folyamatosan kiszervezi, és bizony haveri és rokoni kifizetőhelyként is működteti őket.