Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15108365

2017. október 22.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

Nem ingott meg a kormánypárt bizalma Simonka Györgyben

Miközben Polt Péter legfőbb ügyész tájékoztatásából nemrég kiderült, hogy Simonka György fideszes képviselő rokonainak és cégeinek érintettségével a Központi Nyomozó Főügyészség költségvetési csalás gyanúja miatt nyomoz, úgy tűnik, töretlen a kormánypárt bizalma a politikusban – írja az mno.hu.

Kósa Lajos leköszönt a Fidesz frakcióvezetői posztjáról, amelyet Gulyás Gergely vett át tőle. Az „utolsó szó jogán” igazi értelmiségi sajtótájékoztatót tartott. Nem tudta megmondani, hogy ki találta ki azt, hogy Soros György nevével fémjelezve újabb nemzeti konzultációt kell tartani újabb adó-milliárdjainkért. Honnan tudná, hiszen még azt sem lehet tudni, hogy ki találta fel a kereket – magyarázta az újságírók kérdésére válaszolva. Ja, és azt sem lehet tudni, hogy ki találta fel Kósa Lajost! A jövőben, mint a Modern városok program tárca nélküli minisztere fog tündökölni. Ahogy romlik az ország helyzete, és a megélhetést biztosító jövedelem hiányában külhonba távozik a fiatal büszke erő, úgy szaporodnak a miniszterek. Soha ilyen népes és költséges kormánya még nem volt az országnak! A kormányzati teljesítmény a magyar társadalom többsége szempontjából KUDARCOK sorozata!

Simonka György leköszönt a pusztaottlakai (300 lelkes falucska) polgármesterségről, és csak független országgyűlési képviselője lett az orosházi választókerületnek, leköszönt a cégvezetői posztról is, amely posztot a felesége vette át. Valószínűleg nem sokat beszélgettek, mert nem tudta, hogy a cég csaknem egymilliárd forint kárt okozott, amelyben bizony uniós forrás is van. Elég sok alapítványa van neki és a haveri körének, amely alapítványok állandóan pályáznak, és ha már pályáznak, rendszerint nyernek is. A bebukott Magyar Termés TÉSZ Kft ügyében nyomozás folyik, és lehet, hogy a kár még az egymilliárdnál is nagyobb. Az eljárásnak 13 gyanúsítottja van, és ketten már előzetesben vannak.

Simonka György ellentámadásba lendült, és rágalmazás miatt feljelentéseket tett. A parlamentben csak időnként jelenik meg, amikor jelen van, akkor Mengyi Roland (Voldemort nagyúr) mellett foglal helyet.

A kormánypárt bizalma tehát töretlen, és nemcsak Simonka Györgyben, hanem Farkas Flóriánban is. Vajon mit kell nekik elkövetni ahhoz, hogy kikerüljenek a húsosfazék mellől?

Békés megye 4-es számú választókerületében (Orosháza) élők figyelmébe: A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a választókerületben dr. Szabó Ervin jogász. Neki diplomája van, Simonkának állítólag még érettségije sincs.  

Békéscsaba, 2017. szeptember 17.

Anton

Emlékeztető: „A közéleti leromlást a kormány feje testesíti meg. A hazugságokra épülő politika tönkretette a gazdaságot, így a legenyhébb minősítés, amit a miniszterelnök kiérdemel, a persona non grata.” (Orbán Viktor ellenzékben, 2006. december 13.)