Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819178

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Negyven éve elhunytnak is postázták a konzultációt

Negyven éve, nyolcévesen elhunyt kisfiú is kapott nemzeti konzultációs kérdőívet a kormánytól. Az érintett egyik rokona a Hír TV-nek azt mondta: felháborító és kegyeletsértő, ami történt. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára vizsgálatot ígért. Korábban a konzultációs kérdőív online változatában is találtak hibát.

„A húgom a III. kerületben lakott a kisfiával, aki balesetben meghalt, mert lezuhant  a Gellért-hegyről ezelőtt negyven évvel, és most kapott a nemzeti konzultációra egy értesítést – áll értetlenkedve Kali Jánosné az unokaöccsének címzett nemzeti konzultáció előtt. Szerinte kegyeletsértő, hogy a kormány halott szerettének címezte a kérdőívet. – Ez egyszerűen felháborító. Ki tartja a lakcímeket vagy a személyeket nyilván? Mert benne van a Belügyminisztérium nyilvántartásában. De negyven évig nem jutott eszükbe, ez az ember már nincsen.”

A folytatás, illetve a teljes cikk a híradó felvételével ITT

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Arról is cikkeztek korábban a hírportálok és az újságok, hogy a külhonból érkező levélszavazatok között elhunytak szavazatait is találtak. Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke azt válaszolta a felvetésre, hogy előfordulhat, mert a névjegyzéket csak 15 évenként ellenőrzik. Levélben annyi szavazat fog érkezni, amely pont elég lesz a Fidesz újabb kétharmados parlamenti többségére!

Egy 1963-ban(!) a Szovjetunióval kötött szerződés alapján Ukrajnába egyre több idős embernek utalnak úgy magyar nyugdíjat, hogy itt soha egyetlen percet nem dolgoztak, járulékot és adót nem fizettek! Már magasabb összegű nyugdíjat kapnak, mint a belföldi magyarok, és jár nekik az ingyenes betegellátás is, és okoz évente 20 milliárd forint körüli kiadást a magyar adófizetőknek.  Mi lesz, ha mind a 20 millió ukrán nyugdíjas és a szovjet utódállamok is bejelentkeznek erre a kedvező lehetőségre? Oda is fizetünk esetenként elhunytaknak is nyugdíjat. Erről bővebben ITT

Békéscsaba, 2017. október 11.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Tisztelt hölgyeim és uraim! Ennek a politikai taktikának a lényege abban áll, hogy a kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon. Nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy jó döntéseket hozzon, majd próbálja megvédeni érvekkel azokat a változtatásokat, amelyek megtestesülnek a döntésekben, hanem, hogy a közelmúltban közzétett iratokból is idézhessek, az a dolga, hogy az ellenzéket folyamatosan támadni kell. Ellenségképet kell fölépíteni, veszélyt kell megfogalmazni, patás ördögöt kell a horizontra rajzolni, és utána ezt az ellenséget, ezt az ellenségképet meg kell vádolni a legképtelenebb vádakkal.” (Orbán Viktor 2006. november 10-én)