Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819192

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Mirkóczki Ádám írja Aradszki András parlamenti felszólalásáról

Érthetetlen döbbenettel néztem, hallgattam, majd olvastam el kétszer is Aradszki András a KDNP képviselőjének, az Orbán-kormány államtitkárának tegnapi napirend előtti felszólalását.

Hívő katolikusként most a döbbenet és a felháborodás az osztályrészem, mert képtelen vagyok megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy keresztény ember a magyar országgyűlésben valóban elmondta ezeket a szavakat.

Csak röviden a lényeg:

1. a Kereszténydemokrata Néppárt szerint, Soros György a Sátán (tehát akkor Orbán Viktor maga a Sátán ösztöndíjasa volt, de ez most mindegy).

2. A fatimai jelenések harmadik titka, lényegében a Soros-terv része, amit Soros-zsoldosok terjesztenek.

3. Nem fogalmaz világosan, hogy kik is a tagadás angyalai, de az biztos, hogy akik szerint nincs Soros-terv, azok azok.

4. A sátáni Soros-terv, vagyis a KDNP logikája szerint, a tagadás angyalai által képviselt nézőpont ellen kiváló fegyver a Nemzeti Konzultáció.

5. Szent János Pál és XVI. Benedek pápák ördögűzők, akik a rózsafüzér imádkozását javasolják Soros György ellen...

+1. Minderre Rétvári Bence szintén KDNP-s államtitkár a válaszában a katolikus egyház katekizmusára hivatkozik, mintha az bárhol is tartalmazná Soros sátániságát vagy a Soros-tervet, mint a fatimai jelenések harmadik titkát.

Nem tudok mást írni, mint hogy minden hívő keresztény ember nevében kikérjem és visszautasítsam ezeket a szavakat, amelyek még a néhai OPNI zárt osztályán is félelmetesek volnának, nem hogy a parlamentben.

Szégyent érzek. Helyettük is. Mert ez a felszólalás bárkit képes elriasztani a kereszténységtől, a Katolikus Egyháztól. Nem tudom, hogy Aradszki András akit egyébként kedvelek, maga írta-e ezeket a sorokat, vagy csak a kezébe adták és ő jóhiszeműen kritika nélkül felolvasta, de azt akarom hinni, hogy az utóbbi.

Aki viszont leírta ezeket a sorokat, remélem tisztában van azzal, hogy végérvényesen kiállította a kereszténydemokraták bizonyítványát arról, hogy a KDNP ma Magyarország legnagyobb álkeresztény bizniszszektája, akiknek hitük középpontjában nem Jézus Krisztus áll, hanem Orbán Viktor, céljuk pedig nem az üdvözülés, hanem a hatalomban maradás.

Tényleg csak szégyent és egyre inkább őszinte szánalmat érzek irántuk...

Forrás: Mirkóczki Ádám idővonala

sokkaljobb-kommentár: Mirkóczki Ádám alaposan helyre tette Lendvai Ildikót! Az alafahir.hu cikke elérhető ITT

A KDNP-s képviselő sátánozott. A Sátán szolgáiról 2002-ben készült egy összeállítás, amelyet honlapunkon közre is adtunk. A listán szerepel néhány Fideszes potentát is, de Soros György nevét nem találtuk rajta! Az összeállítás elérhető, és esetleg a sátánozó képviselő úrnak is elküldhető! Ismét közreadjuk ITT

Békéscsaba, 2017. október 11.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A Jobbik szerint a kormány tehet arról, hogy bár a törvény feketén-fehéren fogalmaz, mégis zavar van a fejekben. „A kormányzati propaganda olyan szintet ért el, hogy most már sokszor a tudatot és a racionalitást is felülírja, és ezért nagyon sok kormányintézményben dolgozó ember nem tudja, hogy a jogszabályoknak feleljen meg vagy éppen a kormányzati propaganda által elvártaknak” – jelentette ki Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője.” (Részlet a Csak szóban utasítja el a menekültek befogadását a kormány című cikkből)