Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15815666

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Mianmart is támogatjuk!

Szijjártó Péter megértette a népirtás lényegét: állítsuk meg a bevándorlókat!

Miközben szabályos népirtás zajlik Mianmarban, Szijjártó Péter magyar külügyér is kis híján együtt érzett az áldozatokkal, illetve a túlélőkkel. Bár erről nem beszélt, sokkal inkább azért aggódott, hogy az ázsiai országból eljönnek a menekültek egészen Magyarországig.

Mianmar súlyos kihívásokkal néz szembe, és ha nem tud rajtuk úrrá lenni, akkor több százezres migrációs hullám indulhat el, amely nem fog megállni Bangladesben vagy a környező országokban, hanem nagyrészt Európába fog irányulni - mondta el Najpjidoból a mianmari hivatalos látogatáson tartózkodó Szijjártó Péter kedden telefonon az MTI-nek.

„Európának és benne Magyarországnak az a biztonsági érdeke, hogy Mianmarból ne induljon ki ilyen több százezres migrációs hullám. Ezért Magyarország támogatja Mianmart erőfeszítéseiben, hogy úrrá legyen a jelenlegi helyzeten” – húzta alá Szijjártó, aki kifejtette, hogy Magyarország támogatja Mianmart a demokratikus intézményrendszer maradéktalan kiépítéséhez szükséges reformokban és az ország gazdaságának stabilizálásában, hogy megszűnjenek a migrációt kiváltó politikai és gazdasági okok.

Az nem derült ki, hogy a Magyarország által felajánlott kedvezményes hitel hogyan fogja megállítani a mianmari hadsereg katonáit például abban, hogy ne gyilkoljanak civileket, férfiakat, nőket és gyerekeket. 

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőségekkel ITT

Forrás: alfahir.hu

Emlékeztető: Az iszonyatos hatalmi háttérrel megvert Mianmart (korábbi nevén Burma, lakossága 55 millió körül) is örökbe akarja fogadni a nyakunkra Szijjártó Péter. Ide is vihetett néhány milliárdot az adónkból... Hitel címén vinné. De hát mikor fizetne vissza hitelt egy ilyen ország? A Fülöp-szigetek, Egyiptom, Laosz, Vietnam, Nigéria és a jó ég tudja még hány országot kezdett el támogatni édes hazánk! Ukrajnát meg már szinte örökbe fogadtuk. Itthon tényleg minden rendben van elvtársak? Esetleg még letelepedési kötvényt is fognak ott árulni a haverok?

Békéscsaba, 2017. november 22.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A demokrácia vagy keresztény lesz, vagy nem is lesz. Egy kereszténységellenes demokrácia olyan karikatúra lesz, amely vagy zsarnokságba, vagy anarchiába süllyed.” (Robert Schuman, az Európai Unió elődjének egyik alapítója)