Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15817395

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Menekültek vannak, megoldás nincs

Nem volt egyszerű, de sikerült: többhetes tárgyalássorozat után, múlt hét pénteken Olaszországban végre megszületett az a magatartási kódex, melynek célja, hogy szabályozza a Földközi-tengeren a migránsok mentésével foglalkozó civil szervezetek (NGO) tevékenységét. A Marco Minniti belügyminiszter nevével fémjelzett, 13 pontos dokumentum azonban a jelek szerint nem nyerte el az NGO-k tetszését – szinte alig akad közülük, amelyik hajlandó aláírni. (mno.hu)

Fotó: ShutterStock.com. Illusztráció

A Menekültek vannak, megoldás nincs című cikk további elérhetőségekkel, fotókkal ITT

Líbiában is működött a Hamis zászlós hadművelet, mint az Arab tavasznak elnevezett felforgatás többi országában. Az olajban gazdag országok sorsa megpecsételődött, ez azonban  Szaúd-Arábiát nem érinti, az azt uraló királyi család elég régóta (1939 körül) Amerika tenyeréből eszik. A vallási rendőrség hatékonyan működik, mint az ötvenes években nálunk az ÁVH. A nők sokadrangú állampolgárok, holtunk után még sírjuk sincs. Elég sok országban meglepődtek a politikusok azon, hogy az ENSZ emberjogi bizottságába bevették ezt az országot. Jelenleg Jement bombázza le már szinte a földig, ahol már kitört a kolerajárvány. Amit vagy sikerül majd megállítani, vagy nem. Azt a kikötőt is lebombázta Szaúd-Arábia, ahová az ENSZ segélyhajói befutottak… A new yorki tornyok elleni merénylet elkövetői is Arábiából származtak. És még ők vádolják terrorizmussal és terrorizmus támogatásával a kis ásványi kincsekben nagyon gazdag Katart.

Líbiában Kadhafi diktatúrája jelentette az uralmat, de nagyon is élhető élet volt. Az afrikai országok közül ott volt a legfejlettebb az emberekről való gondoskodás. Az olajmezőkön dolgozott valamennyi líbiai is, de a munka dandárját az egyiptomi vendégmunkások végezték el. Úgy jutottak jövedelemhez az emberek, hogy dolgozni se kellett.

Kadhafi menekülttáborokba csukta Líbiában a belső Afrikából érkezőket, néhány napig megpihentek, majd visszaküldte őket. Miután 2011-ben megölték Kadhafit, az ország a káoszba süllyedt és ott van mind a mai napig. Hogy mikor lesz ott újra élhető élet, azt nincs az a jós, aki meg tudná mondani. Líbia olasz gyarmat volt. Berlusconi miniszterelnök korában nagyon jó kapcsolatot ápolt Kadhafival. Főleg Olaszországba érkezik a rettenetes létszámú, Líbiában már bekészített migráns, akik nagyon szeretnének minél előbb Európába jönni. Egyes információ szerint 400 ezren vannak, de megjelent már olyan információ is, hogy 800 ezren. Belső Afrikából és Egyiptomból is elég sokan készülődnek áttelepülni. Olaszországban földrengés is volt, most a tomboló aszály miatt vízhiány van. Az ág is húzza már őket, és még mindig befogadják ezt az áradatot. Csak már szabadulnának tőlük, de nagyon. A többség iskolázatlan. Líbiában az is megtörtént, hogy Hillary Clinton külügyminiszter közelebb telepítette az amerikai nagykövetséget az olajhoz, és megölték a nagykövetet, valamint néhány munkatársát. Következménye nem lett, ettől függetlenül még beindult az elnöki székért.

Líbia, a nagy migránselosztó. Erről bővebben ITT

A felforgatott országokban tehát a káosz nagyon jól sikerült, és beindult a népvándorlás, csak nem a felforgatás végrehajtói irányába. Minden Irak megszállásával kezdődött 2003-ban ifjabb Bush elnöksége idején, az amerikai háborús héják aktív közreműködésével. Az Iszlám Állam alapítói Szaúd-Arábiából, a börtönök halálsorairól származnak. Onnan engedték ki, majd dobták át őket „szír ellenzéknek”. Szaúd-Arábia olajtartaléka kifogyóban, ezért meg kell szerezni Szíria olaját. Egyszerűbb így, mint felkészülni otthon az olaj utáni időkre. Pedig erre is van lehetőség, amit bizonyít az Egyesült Arab Emírségek esete, elsősorban is Dubaj.

Afganisztánban mi is ott vagyunk, okozva a magyar adófizetőknek évente vagy 25 milliárd forint kárt. Ott béke talán soha nem lesz. Gorbacsov, a Szovjetunió utolsó első titkára meg is mondta, hogy ne menjen oda Amerika, mert ott győzni nem lehet, ők 18 évig kísérleteztek vele. Mégis odamentek, és hosszú évek óta ott vannak/vagyunk.

Észak-Irakban ott vigyázzák a zsoldos katonáink a Mol olajmezőit, az is elvisz elég sok milliárd adóforintot. Olcsóbb a Molnak, ha a számlát mi álljuk. Szíriában is jelentős új olajmezői vannak a Mol-nak Palmira közelében. Az az olajmező az Iszlám Állam kezébe került, valószínűleg jelentős költséggel lehetne majd helyreállítani. A felforgatások elég sok kárt okoznak, és a számlát soha nem az elkövetők állják! Az Iszlám Állam régen felfordult volna a sivatagba, ha nem kapott volna folyamatosan utánpótlást – nemcsak fegyverből, hanem élelmiszerből és VÍZBŐL!

Két évvel ezelőtt írtunk arról, hogy mennyi kárt okoztak nekünk ezek a felforgatások. A cikk elérhető ITT

Békéscsaba, 2017. augusztus 10.

Összeállította: Anton

Emlékeztető 1.: „A migránsok között lehetnek külföldi harcosok, lehetnek terroristák is, akik megpróbálnak elbújni, elvegyülni közöttük.” (Jens Stoltenberg NATO főtitkár)

Emlékeztető 2.: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)

Emlékeztető 3.: „Az ISIS (Iszlám Állam) barátaink és szövetségeseink finanszírozása révén indult el.” (General Wesley Clark, volt NATO tábornok)

Emlékeztető 4.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)