Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15645479

2017. november 25.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Katalin napja van.
Holnap Virág napja lesz.

Magyarországot végképp eladósítja a harmadik Fidesz-kormány!

Jelenleg is brutális az államadósság! Jövőre meg kell kezdeni a Letelepedési kötvények visszavásárlását, azt ugyanis öt év után az adófizetőkkel kamatokkal terhelten vásároltatják vissza. A bevételt elvitték a Rogán Antal-féle kör offshore lovagjai. Az államadósságunk is nagyon jelentős! Igaz, nem az IMF-nél, hanem egyéb bankoknál és a magyar állampolgároknál vagyunk eladósítva.

2017. május 13-án a kínai fővárosban tartózkodó Orbán Viktor megkoszorúzta a kommunista emlékművet. Az emlékműre Mao Ce-tung neve is fel van vésve, aki jócskán megemelte a kommunizmus áldozatainak létszámát. Fotó: Szecsődi Balázs, MTI.

Alekszandr Szolzsenyicin Nobel-díjas orosz író véleménye a kommunistákról: „A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

Paks II-re az oroszoktól, a Budapest–Belgrád vasútvonalra Kínától összesen 4500 milliárd forint körüli hitelt vesz fel a harmadik Orbán-kormány. Ezzel évtizedekre eladósodik az ország. Hozzáértők szerint a Budapest–Belgrád vasútvonalnál történő építkezés soha nem fog megtérülni. Paks II. évek óta haveri kifizetőhelyként is funkcionál, nemsokára belép ebbe a körbe a Budapest–Belgrád vasútvonal is, vagy már be is lépett. A kereskedőházak is a haverok jólétét szolgálják, elég sokan ott „dolgoznak” magas jövedelemmel kitömve. A veszteségeket termelő kereskedőházakból elég sok van már világszerte.

Az adónkból egyre többet szerveznek ki (évente 100 milliárd forint felett) a társasági adóba (TAO-ba), és épül egyre több veszteséget termelő stadion, fűthető focipálya, már nemcsak itthon hanem a határokon túl is. A pénz bizony nagyon hiányzik az egészségügyből, az oktatásból és a szociális ágazatból. A jegybank minden kiadása a munkabértől az összes rezsiig a magyar adófizetőket terheli, a nyereséget viszont kiszervezik hat jegybanki alapítványba, amelyek részben haveri kifizetőhelyként is működnek, sokan tartják a korrupció melegágyának.

A vizes vébére, amely júliusban lesz Budapesten, 25 milliárd forintot terveztek, már jócskán 100 milliárd forint felett járnak a költségek. A 2024-es olimpiát nem mi rendezzük, de továbbra is áramlik ki jócskán kiadás például haveroknak munkabérre, és meg akarják építeni az összes tervezett létesítmény olimpiai létesítményt, és pályázni fognak a 2028-as olimpia rendezésére. Egyre több a haveri kifizetőhely, egyre többe kerül a giga létszámú és jövedelmű hatalom eltartása a magyar adófizetőknek.

A Letelepedési kötvények haszna a Rogán-féle offshore lovagokhoz került (100 milliárd forint felett!), jövőre viszont meg kell kezdeni a visszavásárlásukat kamatokkal megterhelten. Ezt a kötelezettséget viszont nem az offshore lovagoknak, hanem a magyar adófizetőknek kell teljesíteni.

A korrupció egyre nagyobb méreteket ölt. A hatalom és a társadalom jövedelme között már nem árok van, hanem szakadék, amit tovább növel a gyalázatos egykulcsos adó. Nálunk a minimálbéres is, a havi ötmilliós jövedelmű is 15 százalékkal adózik. Az emiatt kieső 600 milliárd forint adót a világ legmagasabb, 27 százalékos áfájával szedik be. Az áfa a jövedelemhez alig jutók különadója.

A következő kormány, akár negyedik Orbán-kormány, vagy más kormány lesz, nagy bajba fog kerülni a hatalmas fizetnivalók miatt. Az uniós pénzek nem fognak tovább ömleni, mert 2021-től az unióban új költségvetési hét év következik. Ráadásul özönlenek a migránsok is, ami szintén jelentős kiadást okoz. Nagy-Britannia az új költségvetési időszaktól már nem lesz uniós befizető. A jövő évi választásokra tekintettel a kormány 2018-ig le akarja hívni a 2020-ig járó összes uniós pénzeket, és félő, hogy a pénz felét le is nyúlják. Odalett a magán-nyugdíjpénztári pénz is, mintegy 3000 milliárd forint. Akik visszatértek az állami nyugdíjalaphoz, rosszul jártak, mert még mindig nincs meg a beígért egyéni számla, és nem kaptak még csak egy igazolást sem arról, mennyi pénzük tűnt el a nagy kasszába.

Mivel az ország összeszerelő üzemként funkcionál, és a haszon kikerül az országból, vajon mennyi esély marad Magyarország talpon maradásra? A társadalom egyre rosszabb, a haveri kör egyre jobb helyzetbe kerül. Egyre több az elszegényedő ember és család, egyre több devizahiteles kerül az út szélére. A nagy átverésért sem vontak felelősségre senkit, sőt azzal szédítik az érintetteket, hogy ők (már mint a hatalom) mindent megtettek értük. Ez is hasonlóan az olajügyekhez (amelyeket 2000-ben az első Orbán-kormány 85 évre titkosított), óriási erkölcsi és anyagi károkat okozott az országnak, és nagy hasznot hozott a kiváltságosoknak.

A Száz leggazdagabb magyar tavaly jócskán gazdagodott. Hogy mennyivel, azt is megismerhetjük, de azt nem, hogy mennyi adót fizetnek be a magyar államkasszába. A legsikeresebb közülük Mészáros Lőrinc gázszerelő volt, aki 100 milliárd forinttal lett gazdagabb.

Azon, hogy sok magyar fiatal külföldön dolgozik, és a jövedelme egy részét hazautalja, nagyot kaszál a jegybank, az állam és a számlavezető bank. Valamennyi a címzettnek is jut. Mivel felmérte az egyre népesebb létszámú és egyre magasabb jövedelmű hatalom, hogy nem Fidesz-szavazók, ezért ők a határon túliakhoz hasonlóan nem szavazhatnak levélben! Folyamatosan hangoztatják, hogy mekkora a munkaerőhiány, de őket nem hívja haza legfeljebb kommunikáció szintjén a kormány! Erről bővebben ITT

Sajnos a fentieken túl is rengeteg a probléma az országban, nemzetinek mondott kormány idején, hiszen egyik botránytól a másikig, egyik kormányzati mutyitól a másikig tántorgunk. Kevés embert rövid ideig lehet szédíteni, de sok embert remélhetőleg sokáig már nem!

A Fidesz nagy választási ígérete és a valóság:

…és arról, amikor Pekingben eladósításunk örömére nótára fakadt a miniszterelnök ITT !

Békéscsaba, 2017. május 16.

Anton

Emlékeztető: „Akiket nem érint az online pénztárgép bekötés, azok a kaszinókat üzemeltető Fideszes haverok! Andy Vajna egymaga öt kaszinót üzemeltet Budapesten offshore (magyarországi adófizetést elkerülő) cégein keresztül. A többi kaszinó sem kerül az adóhatósághoz bekötésre, nincs kivétel. Vajon miért? Évi hatmillió forint jövedelem miatt online pénztárgép kell, évi temérdek milliárdos forgalom esetén meg nem? Milyen alapon? Miért ez a kivételezés a milliárdosok irányába? Mert a kaszinók üzemeltetői valamennyien milliárdosok! Legelőször a kaszinókat kellett volna bekötni, mert ott lehetne a legnagyobb adóbevételt elérni. Valami miatt azonban ezt a nemzetinek mondott kormány nem teszi meg! A kereskedőházak veszteségével kapcsolatban Szijjártó Péter külügyminiszter azt mondta, hogy soha nem volt ilyen sikeres év export szempontjából, mint a tavalyi. Azt elfelejtette elmondani, hogy amennyiben kivonja belőle az autógyárak exportját, az adat úgy leereszt, mint egy lufi.” (Részlet az Online pénztárgépeket szinte mindenhova című írásból)