Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15614011

2017. november 21.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Olivér napja van.
Holnap Cecília napja lesz.

Magyar útlevelet találtak a nyomozás során az ukrán adóhatóság elnökénél

Roman Naszirov 21,6 milliárdnyi forinttal károsította meg az ukrán államot, magyar okmányokkal is járt külföldön.

Roman Naszirovot, az ukrajnai adóhatóság vezetőjét a korrupcióellenes iroda (NABU) gyanúsította meg, majd őrizetbe is vették. A vád alapján kétmilliárd hrivnyával (21,6 milliárd forinttal) károsította meg az ukrán államot. Naszirov valószínűleg kenőpénzt fogadott el az Alekszandr Onyiscsenkóhoz köthető vállalatoktól, azért cserébe, hogy apró részletekben fizethessék be az adót. Emellett a gázkitermelési jogok megszerzésében is segíthette Onyicsenkót – írja a Napi.hu. 

Naszirov otthonában több külföldi okmányt is találtak, például brit és magyar útlevelet is. Mindkettő okmánnyal járt már külföldön, többször is.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke írásbeli kérdést tett fel az üggyel kapcsolatban Pintér Sándor belügyminiszternek, aki azt válaszolta, hogy a megjelölt személy részére nem került kiállításra magyar útlevél, ráadásul az okmány azonosítója sincs a nyilvántartásban – így valószínűleg hamis iratokról lehet szó.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Van már nekünk óriási létszámú ukrán nyugdíjasunk is, és munkabért is fizetünk ki oda, amit Ukrajna megadóztat! Furcsa történetek keringtek az interneten arról, hogy 30 ezer forintért lehetett Ukrajnában magyar iratokhoz hozzájutni. Szerb állampolgárok négy évvel ezelőtti házasságkötési szokásairól ITT !  

Négyezerre becsülik, a valós adat lehet, hogy sose derül ki azoknak az oroszoknak a létszámát, akik schengeni vízummal közlekednek Európába. Kiss Szilárd jóvoltából egy időben vízumgyárként működött a moszkvai magyar nagykövetség. Kiss Szilárd érintett egy takarékszövetkezeti csalásban is, mégis szabadon furikázik orosz diplomatarendszámmal a fővárosban. A Fidesz blokkolta a parlamenti bizottság összehívását. Falaznak neki, mint valami igazi jó kőművesek. A Letelepedési kötvényekhez már banki hitelből is hozzá lehetett jutni.

A magyar adófizetőkkel már jövőre a választások után megkezdik a Letelepedési kötvények visszavásároltatását, kamatokkal megterhelten. A Fideszes haveroké az összes haszon, a jövedelemhez alig jutó magyar adófizetőké az összes kár. Már Irakban is árulták a kötvényeket, ahol Erbil mellett ott vannak a magyar zsoldos katonák, ott vigyázzák a Mol olajmezőit kurd katonákkal (pesmergákkal). Hogy miért nem a Mol fizeti a számlát, az még nem derült ki… A Mol reklámfilmje a kezdetekről:

 

Békéscsaba, 2017. április 20.

 

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Az USA hegemóniájának megőrzéséről: „A világot az uralja, aki Eurázsiát uralja. De aki Eurázsiát uralni akarja, annak Oroszországot kell uralnia. És aki uralni akarja Oroszországot, annak ki kell szakítania Ukrajnát az orosz érdekszférából.” (Részlet Zbigniew Brzezinski A nagy sakktábla című könyvéből)