Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15116522

2017. október 23.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Gyöngyi napja van.
Holnap Salamon napja lesz.

Már a szlovákiai csapatoknak is építünk stadiont

1,8 milliárd forintot ad egy szlovákiai másodosztályú csapat stadionjának felújítására a kormány.

Összesen 3 milliárd forintot költ különböző hazai és határon túli fociklubok, illetve utánpótlás-programok támogatására, ez derül ki a keddi Magyar Közlönyből.

A legtöbb pénz, majdnem 6 millió euró a Magyar Labdarúgó Szövetségen keresztül a szlovák második ligában szereplő Komáromi Football Clubhoz megy, több mint 413 millió forint jut az MLSZ-en keresztül a Székelyföld Labdarúgó Akadémiának és alközpontjainak, és a harmadik osztályban szereplő kazincbarcikai fociklub is 492 millió forintot kap sportpálya-fejlesztésre.

Forrás: hirtv.hu

sokkaljobb-kommentár: Ez már csak a jéghegy csúcsa, több mint egymillió eurót adtunk a dunaszerdahelyi stadionra. Építünk stadiont és focipályákat a horvátországi Eszéken, néhány milliárdért focipályákat(!) a szerbiai Topolyán, épült jégcsarnok Csíkszeredában. A fenntartási költségeket is valószínűleg mi álljuk majd. A rendezetlen Koszovó fővárosában egy akkora stadion épül magyar hitelből, mint a Fradi stadionja. Hogy az a hitel nem lesz visszafizetve, az borítékolható, de hozzájön még majd a fenntartási költség is.

Nyílnak sorra a temérdek veszteséget okozó kereskedőházak, amelyek igazi haveri kifizetőhelyként működnek, mint Paks II., vagy a jegybanki közalapítványok. Van itt pénz mindenre, csak arra nincs, amire fontos lenne! És további egy milliárd feletti összeg áll rendelkezésre a kihasználatlan felcsúti kisvasút meghosszabbítására. Az átlag magyar életének szebbé, jobbá, egészségesebbé telére nincs – az általa befizetett adókból és járulékokból! Jövőre az eddiginél is jóval több adót terelnek át a nagy kasszából a társasági adó (TAO) kasszájába. A kasszakulcs Csányi Sándor MLSZ elnök kezében van.

Békéscsaba, 2017. július 31.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) újraválasztott elnökének, Csányi Sándornak az évértékelőjében elhangzottak is jól jelzik, hogy sok helyen a profikra, külföldiekre költik a TAO-pénzt. Az MLSZ-elnök kijelentette: korlátozni szeretnék az NB I-ben szereplő klubok külföldi játékosainak számát és nem adnának az utánpótlás támogatására a külföldieket foglalkoztató kluboknak. Ezzel is arra ösztönöznék a klubokat, hogy a saját nevelésű futballistáknak teremtsenek inkább játéklehetőséget.” (Részlet az Így lehet sportot űzni a TAO-pénzek milliárdjainak eltüntetéséből című cikkből) Mivel a Társasági adóba az adóalapból szervezik át a pénzt, az – mondjon bárki bármit: KÖZPÉNZ, akárcsak a jegybanki alapítványokba kiszervezett százmilliárdok!)