Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15114143

2017. október 22.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Előd napja van.
Holnap Gyöngyi napja lesz.

Kis pártok tömkelege indul megint az országgyűlési választáson!

Kis pártok tömkelege indul megint az országgyűlési választáson!

Országosan jelenleg 219 bejegyzett párt van, de a következő két hónapban még újabb 171-et jegyezhetnek be – közölte az Országos Bírósági Hivatal az Indexszel. A legutóbbi választáson még csak 147 párt volt. De ezek milyen pártok? És miért éri meg pártot alapítani, amikor az ellenzék így is az összefogás nehézségeivel küszködik?

A Haza Nem Eladó Mozgalom autós demonstrációja BudapestenFotó: MTI/Soós Lajos

2014-ben is rengeteg kis párt indult el elsősorban a választási támogatási pénzek megszerzése érdekében. A szavazatokat sikerült ezért jócskán megosztani, és elérte azt pártunk és kormányunk, hogy az ellenzéktől elég sok szavazatot vettek el. A támogatási pénzek felhasználását illetően volt egy látszatellenőrzés. A pénz visszafizetésére esetleg ha adtak is ki határozatot, a pénznek bottal üthették a nyomát. A nyomozás lezárult, felejtsük el… Talán még két nyomozás-féle van a BRFK-n, de ezt is hamarosan lezárják.

Hány párt indulhat majd a 2018-as választáson? Akár mind a négyszáz! 2014-ben csömörünk volt a 147 bejegyzett párttól, ahhoz képest ez a négyszázas szám már elég durva. 2014-ben óriási kárt okoztak az ellenzéknek is, a magyar adófizetőknek is, mert a támogatási pénzeket zsebre vágták! A pártalapítási szándék mögött nagy valószínűséggel a megszerezhető állami pénz áll. A 2014-es szabályokat pártunk és kormányunk nem változtatta meg, ami újabb lendületet adott a „pártalapítóknak”!

Orbán Viktor miniszterelnök Erdélyben járt a reformációt ünnepelve, és a tusnádi beszédéhez hasonlóan ezen az úton sem felejtette el az erdélyiek figyelmét felhívni arra, hogy a Fideszre kell szavazni! A látogatás választási kampánynak is beillett. A határon túli szavazatokkal dőlt el 2014-ben a Fidesz újabb kétharmados parlamenti többsége, amelyet aztán sikerült menet közben az időközi választásokon elveszítenie. Ez azonban nem zavarta őket, azonnal átálltak a feles törvényalkotásra, még akkor is, ha az a bizonyos törvény kétharmados többséget igényelt volna. Erre volt a legelképesztőbb példa az, amit a plakáttörvénynek elnevezett törvény kapcsán vittek és visznek véghez!

Máris megjelentek a Soros György arcképével díszített plakátok az utak mentén és az utcákon. A nemzeti konzultációval együtt ennek költsége megint hétmilliárd forint körül lesz. Ömlik a Soros-ellenes kampány a közmédiában (már szinte más média nincs is az országban!), rádióban, tévékben, napi- és hetilapokban. Hogy éppen melyik Fideszes potentát jár jól ennek köszönhetően, még nem árulták el. Ez az akció is annyit fog érni a társadalom szempontjából, mint az eddig sok nemzeti konzultáció és az elbukott népszavazás. Amit ráadásul a bukás után is milliárdokért sikernek árult a Fidesz a piacon…

Navracsics Tibor uniós biztos szerint is csak kampányfogás a Soros-terv emlegetése. Erről a Hír Tv felvételével bővebben ITT !

Hogy az egészségügy, az oktatás, a szociális ágazat egyre rosszabb helyzete miért nem éri el pártunk és kormányunk ingerküszöbét, arra kellene végre értelmes választ adni – akár nemzeti konzultáció keretében! A Fidesz törvénygyár által fazonra igazított választójogi törvénnyel megyünk neki megint a választásnak, amely alapján az ellenzéknek nem igazán terem babér, érvényesül a Csak a Fidesz! elnevezésű régi szlogen!

A hatalmat is eltartó társadalomra nem irányul a hatalom figyelme, de nemsokára megint Kedves választópolgár lesz a megszólításunk, és megint jönnek, ígérgetnek! A választás előtt jön a mennyország, lesz egy csomó osztogatás határon innen és túl, vagyis szavazatvásárlási pénz. A választás után jön a pokol, de az már csak a kalandvágyból még itthon maradottakat fogja sújtani! Vajon képes lesz-e még ezt is túlélni Magyarország?

Békéscsaba, 2017. október 2.

Anton

Emlékeztető 1.: „Nem Soros-terv zajlik, hanem Kalergi-terv! Kalergi (1894–1972) már nincs köztünk, ezért nem őt ostorozza a kormány médiája. Lassan más média már nincs is Magyarországon... Jócskán akadályozzák, talán a legjobban a jobbikosokat! Egyre több jobbikost tiltanak el napokra, hetekre, sőt akár 30 napra a Facebookon való munkálkodástól. Vajon hogy fog eljutni a magyar választókhoz a VALÓDI információ? Tényleg csak a riogatásnak lesz szerepe a választási kampányban? Aki Farkas Flórián méltatlan cselekedeteit szóba merészeli hozni, az meg rasszista? Mikor lesz ebből elege a magyarnak? Az egészségügy, az oktatás, a szociális helyzet kritikus, de abban előrelépés nincs, csak az átverésnek is nevezhető Nemzeti Konzultációk jönnek.” (Részlet a Török mintára kampányol a magyar kormány? című cikkből)

Emlékeztető 2.: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)