Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819254

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Jobbik: Deutsch kérjen bocsánatot és mondjon le!

A Fidesz alapító tagja gyűlöletkeltő megjegyzéssel illetett egy világbajnok vívót, Kovács Tamást, aki a Jobbik színeiben indul a jövő évi országgyűlési választásokon - áll a Jobbik közleményében. 

Mint a nemzeti néppárt sportkabinete fogalmaz, „A Fidesz, habár azt terjeszti magáról, hogy sportszerető párt, a sport szelleme egyre távolabb áll tőle.  A sportoló gyerekek, versenyzők tudják, hogy az ellenfél tisztelete az egyik legnemesebb dolog, amit megtanulhat az ember az edzőteremben vagy a versenypályán. Az edzőknek, sportvezetőknek pedig példát kellene mutatniuk.”

Emlékeztetnek rá, hogy Deutsch Tamás MOB alelnökként és MTK klubvezetőként egy olimpiai érmes versenyzőt olyan jelzővel illetett, mely minden jóérzésű ember számára elfogadhatatlan! 

„Követeljük Deutsch Tamástól, hogy azonnal váljon meg minden, a sportéletben vállalt pozíciójától és gyűlöletkeltő megnyilatkozásáért kérjen bocsánatot az érintettől és az olimpiai mozgalomtól! A Jobbik továbbra is kiáll a sport depolitizálása mellett és kormányra kerülve el fogja tiltani a politikusokat a sportban viselt pozícióktól!” – zárul a közlemény.

Forrás: alfahir.hu

Arról, hogy mekkora kárt okozott Deutsch Tamás a stadionbeléptetőkkel a magyar adófizetőknek, a régebbi cikkünk elérhető ITT

Emlékeztető: „Itthon a már átadott stadionok mindegyike veszteséges. Szombathelyen 9000 nézőt befogadó stadiont adtak át, és még az ingyenes stadionavatóra sem jött össze a teltház. Parkolót nem építettek hozzá, a környező házak előtt parkoltak az autók. A parkoló is okoz néhány milliárdos többletköltséget. Székesfehérváron a Videoton stadionjának költségei megugrottak úgy egymilliárddal. Mondj egy szlovák királyt! És mondj egy olyan magyar állami beruházást, amely annyiba került, amennyit előirányoztak rá! A legelképesztőbb a vizes vébével kapcsolatos túlköltekezés. Az már nem túllépés volt, hanem túlszárnyalás. (Részlet a Sorosozás már telefonon is című cikkből)