Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819185

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Jön a sokadik Nemzeti Konzultáció!

A költsége ennek is 7,2 milliárd forint lesz, mint a többié, mert megjelentek úton-útfélen a Soros Györgyöt ábrázoló riogató fotók. Soros György szóvivője bejelentkezett, a nemzetközi sajtóban nyilatkozott, értetlenségét kifejezve emiatt az újabb akció miatt. A Fidesz azonban nem adja fel, tovább veri a tamtamot és Soros Györgyözik. Nem érti meg, hogy a Kalergi-terv végrehajtása zajlik! Soros György egy 87 éves aggastyán, már az utódjai is megjelentek, valószínűleg már ágyban fekvő beteg lehet…

A brexit ellen agitált a legdrágábban hirdető legnagyobb példányszámú angol lapban a népszavazás előtt Orbán Viktor. A hirdetés 22 millió adóforintunkba került. Az angolok nem hallgattak rá, megszavazták a brexitet (az unióból való kilépést). Cameron angol miniszterelnök belebukott az eredménybe. Az olaszoknál is volt népszavazás, ott az alkotmánnyal kapcsolatban szavaztak. A miniszterelnök ott is belebukott. Nálunk volt egy népszavazás a migráció miatt. A népszavazás sikertelen volt, nem volt meg az 50 százalékos részvétel. Következménye a miniszterelnökre nem volt, sőt nem sokkal a népszavazást követően újabb milliárdokért kirakták az óriásplakátokat, mely szerint 98 százalékos sikert ért el a népszavazás! A résztvevők 98 százaléka ugyanis a kormány szája íze szerint szavazott. De az otthon maradt többség szóba sem került.

Nem mellesleg a NATO-ba és az Európai Unióba történő belépéskor sem volt meg a népszavazáson az 50 százalékos részvétel, de azt eredményesnek mondták ki! Azért, mert előzőleg így szólt a döntés… A legutóbbi népszavazással kapcsolatban nagy arccal úgy döntött a kormány, hogy bevállalja az 50 százalékos részvételi kötelezettséget. Ebből lett a bukta. És mekkora csönd övezi ezt a történetet. Mivel a média csaknem 100 százaléka már a kezükben van, már csak az a hír, amit a kormány jelentős létszámú média úthengere annak nyilvánít.

A 2004-es úgynevezett kettős állampolgárságról szóló népszavazás nem a kettős állampolgárságról szólt, mert NÉPSZAVAZÁS NEM ALKOT TÖRVÉNYT! A kérdés arról szólt, hogy alkosson-e róla törvényt a parlament? A hibát az követte el, aki ezt a kérdést szocialista kormány idején tette fel!

Bejelentették szombaton, hogy először Budapesten kézbesítik a jövő héttől a nemzeti konzultációs leveleket, utána jön majd a vidék! Aki várja ezt a felesleges kérdőívet, az is megkapja, meg az is, aki nem várja. Az interneten már lehet kitölteni az ívet. A Hír tévé riportere kipróbálta, egy óra alatt 81 kérdőívet töltött ki. A hamis internet-címeket is elfogadta a program. Tehát hamis a baba… Lehet, hogy majd bejelentik, hogy micsoda siker volt megint: a 8 millió választópolgárból 10 millió egyetértett a kezdeményezéssel. Pártunk és kormányunk (mert ugye egy a kettő) szócsövei bejelentették, hogy azért kell ez az újabb nemzeti konzultáció, mert az eredménye az unióban sokat fog számítani.

Navracsics Tibor Fideszes uniós biztos viszont elmondta, hogy az Európai Unió bizottságában (a tulajdonképpeni kormányában) nincs szó semmiféle Soros Györgyös akcióról! Az egészségügy, az oktatás, a szociális ágazat már zuhanórepülésbe kezdett, ettől függetlenül még mindig nem kormányoznak, csak a propaganda, a gyűlöletkeltés, az ellenfelek eltiprása zajlik! Ebből kér még vajon a magyar társadalom újabb négy évet?

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a hűségről oktatta ki Navracsics Tibort, miszerint Navracsicsnak a hazájához kell(ene) hűnek lenni, és nem az Európai Unióhoz. Az uniós biztosnak az elnevezésében is benne van, hogy ő bizony öt évig az unió minisztere.

Békéscsaba, 2017. október 9.

Anton

Emlékeztető: „Törökországban a patás ördög a 76 éves Gülen, a muszlim vallástudós, aki hosszú évek óta Amerikában él. Súlyos beteg, a törökök szeretnék, ha Amerika kiadná, de eddig még nem tette meg. Elárasztották fekete plakátokkal Törökországot, riogatva Gülennel, aki egykor nagy barátja volt Erdogannak, de szembefordult vele. Ezért lett patás ördög az újkori nagy török szultán szemében. Soros György, a szintén Amerikában élő, a banki fogadásokon jócskán meggazdagodott 87 éves multimilliárdos a Fidesz-alapítókat, vagyis a jelenlegi kormány több tagját, sőt még a Fidesz-alapítókhoz jóval később csatlakozott Kovács Zoltán kormányszóvivőt is kitaníttatta, szintén patás ördög lett. A banki fogadásain nagyon sok ország járt nagyon rosszul, például a jelcini Oroszország, Japán, vagy a londoni tőzsde. Egyszer az OTP ellen is banki shortolást (fogadást) követett el, ami miatt bírságot szabott ki a magyar hatóság. Hogy befizette-e a magyar kasszába, arról nem találtunk információt.” (Részlet a Török mintára kampányol a magyar kormány? című cikkből)