Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819211

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Havas Henrik magára hagyta Vona Gábort

Lemondta Havas Henrik a saját könyvének bemutatóját. Arról a kötetről van szó, amelyet Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről írt Vona Gábor – Újratervezés címmel. Csak szerda reggel derült ki, hogy hiába hívtak meg újságírókat a rendezvényre, a szerző nem ült végül ott a politikus mellett.

Havas Henrik azzal indokolta a távolmaradását, hogy „a kormánypárti média politikai eseményt kreált egy egyszerű könyvbemutatóból, és kihasználta.”

A szerző szerint ráadásul anélkül tették mindezt, hogy elolvasták volna a könyvet.

Ismert, Havas Henrikat épp a napokban vádolta meg egykori valóságshow-szereplő – Baukó Éva –, hogy korábban szexuálisan zaklatta. (Baukó Éva békéscsabai származású celeb – F. I.).

Vona Gábor az így féloldalasra sikerült bemutatón sajnálatát fejezte ki a történtek miatt. Azt hangsúlyozta, hogy ez az egész nem Havas Henrikről szól, inkább a Jobbik elleni támadás. Megfogalmazása szerint ami most történik, az „politikai terrorizmus”, vagyis a lényege, hogy mindenki féljen. „Vona Gáborról könyvet írsz? Akár lehetsz Havas Henrik is, lényegében kicsinálunk” – értékelte a helyzetet. Pedig – mint mondta – az újságíró, televíziós műsorvezető nem Jobbik-szavazó, csak írt egy könyvet.

„Havas Henriket legalább Baukó Évával vádolták meg, engem viszont Terry Blackkel” – jegyezte meg némileg viccesen. Tapasztalata szerint a társadalom fél, ezért ha kormányra kerülnek, nem szabad elkövetniük azt a hibát, hogy „beleülnek a rendszerbe”.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotóval ITT

Forrás: mno.hu

sokkaljobb-kommentár: A jobbik elleni támadássorozat keretében ma két dolog is történt: végre valahára Kovács Béla ügye egyenesbe fordul, csak hát a választások előtt eredmény nem lesz. Több mint három év óta húzzák az időt! Domokos László, az Állami Számvevőszék Fideszes elnöke 331 millió forintot követel a Jobbiktó a plakátszerződések miatt. Mirkóczki Ádám szóvivő bejelentette, hogy megteszik a szükséges lépéseket.  

Magyarország jobban teljesít! 750 milliárd forint hitelt veszünk fel Kínától a Budapest–Belgrád vasútvonal megépítésére, illetve felújítására, 4000 milliárd forintot az oroszoktól Paks II-re úgy, hogy az államadósság már 7,1 millió forint/főre ugrott! Miközben egyre megyünk lefelé a lejtőn, a kormánynál nem ül senki! A sokadik nemzeti konzultáció, a médiában az ellenfelek porig alázása – az minden, csak nem kormányzás! Annak egész más a neve…

Békéscsaba, 2017. december 6.

F. I. – K. M.

Emlékeztető 1.: „1998-ban még NORMÁLIS választójogi törvénye volt Magyarországnak, kétfordulós országgyűlési választással. Az első fordulót az MSZP nyerte, de a két forduló közötti két hétben lehetett egyezkedni arról, hogy ki mond le kinek a javára, és még nem volt veszve minden! Egy ügyes jogász rábeszélte a kisgazdákat, hogy a második fordulóra lépjenek vissza a Fidesz javára, nehogy megint a szocik nyerjenek. Az egyezség létre is jött, és sikerült megfordítani a választási eredményt. Egy ideig működött is az Orbán–Torgyán kormány, Orbán Viktor és Torgyán József között odáig alakult a kapcsolat, hogy Orbán Viktor kiment a Torgyán-nyaralóba a feleségével ebédre! Nem igazán tervezte a Fidesz a kisgazdákkal a koalíciót hosszú távra, és amikor meg akartak szabadulni a kisgazdáktól, akkor megalkották a kétéves költségvetést! Ezzel a daráló be is indult, és le is darálták a kisgazdapártot.” (Részlet a Hány pártot is darált már le eddig a Fidesz? című cikkből) 

Emlékeztető 2.: „Az történt, hogy az Állami Számvevőszék (ÁSZ) egyáltalán nem volt kíváncsi a Jobbik elszámolására. Ha kíváncsi lett volna, akkor két munkanappal később is befogadja a Jobbik papírjait. Az ÁSZ az ügyészséggel együtt egy állampárti lejárató kampányra szerződött alkalmi és erősen fenyegető jelleggel, holott ilyesmi távolról sem található a munkaköri leírásában. Az pedig, hogy azt állítja, „kockázatelemzést” végzett, melynek során „indokoltnak” látta a soron kívüli helyszíni ellenőrzést, és különben is, amúgy is elvárható, hogy egy közpénzekből működő párt folyamatosan ellenőrizhető legyen, nagyjából a cinizmus teteje. És nem is vicces, hiszen ezt a cinizmust bármikor alkalmazhatják egy nekünk tetsző párttal szemben is. Vagy csak nettó velünk szemben, egyénileg. „Amúgy is elvárható”, mi? Kedves ÁSZ, drága ügyészség, mi még tudnánk mondani közpénzből működő pártot (és pszeudocivil egyletet), amelynek ilyen szigorú kontrollja, folyamatos ellenőrizhetősége több mint indokolt lenne.” (Részlet a Seres: Itt az ideje kiállni a Jobbik mellett című cikkből)