Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15116539

2017. október 23.
H K SZ CS P SZ V
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Ma Gyöngyi napja van.
Holnap Salamon napja lesz.

Halottgyalázók

Szerdán elhunyt Rubovszky György országgyűlési képviselő. A haláláról szóló hírekhez sokan kommenteltek. Voltak, akik tisztességes módon, de sajnos sokan gyalázkodva mondták el a képviselő munkásságáról a véleményüket. Hogy valakit holtában gyalázzanak, minden jóérzésű ember elítéli, ahogyan én magam is. Azt viszont felháborítónak tartom, hogy a fideszes média ezt a helyzetet is arra használja fel, hogy az ellenzéket állíthassa be bűnbakként azért, mert magánemberek tiszteletlen bejegyzéseket tesznek egy cikkhez.

Az, hogy ide süllyedt a közbeszéd, a mindenkori vezető politikai erők, és most itt ki kell mondanom: elsősorban a Fidesz felelőssége! Soha ilyen gyűlöletet nem közvetített egyetlen kormány sem, mint amit jelenleg Orbánék művelnek. A legszomorúbb az, hogy a leghangosabb az az idősebb réteg, akiktől pont az ellenkezőjét várnánk el mi, a fiatalabb generáció: bölcsességet, higgadtságot, nyugalmat, példamutatást. Ők neveltek fel minket, ők tanítottak meg a tisztességre, jó modorra a saját életük által is. Most ezt a példát mutatják nekünk, majd kétségbe esnek, hogy a mi generációnk hogyan viselkedhet így, nem is beszélve a még fiatalabb korosztályról!

A leghangosabban sírók persze arról elfelejtenek beszélni, hogy Rubovszky Györgyöt évek óta megalázó módon használta a Fidesz-KDNP koalíció az éppen aktuális politikai céljaira, kihasználva a hűségét, elhivatottságát. Számos aljas balhét vele vitettek el, ő volt az, akinek minden törvényjavaslatot vissza kellett tartani a plenáris ülésről, amit „a Viktor nem engedett”, és ő volt az, akit 5 nappal a halála előtt is be tudtak rángatni a halálos ágyából egy szavazásra, figyelmen kívül hagyva azt, hogy HALDOKLIK! Gyakorlatilag az utolsó leheletéig kihasználták, megalázták az övéi, nem számít sem bajtársiasság, sem emberi méltóság.

Rettenetes üzenet, és a tisztán látóknak egy nagyon erős megerősítés, jó lenne erre odafigyelni! EZEK tényleg bármire képesek, ha az érdekük ezt diktálja! Ha a saját bajtársukkal ezt tudták művelni, ránk még ennél is rosszabb várhat!

Kocziha Tünde, a békéscsabai jobbik elnöke, Békés megye 1. számú választókerület országgyűlési képviselő-jelöltje