Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819069

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Hadházy Ákos feljelenti a miniszterelnököt

Hétfőn a parlament plenáris ülésén Hadházy Ákos az egészségügyből hiányzó milliárdok, a túl drága lélegeztetőgépek kapcsán vonta kérdőre Orbán Viktort, aki szerint az ügyben folyamatban van már közbeszerzési vita. Hadházy azt kifogásolta, hogy az érintett készülékeket kétszeres áron szerzik be, egy másik cégnek jóval olcsóbb árajánlata lett volna.

A miniszterelnök korrupció vádjával vágott vissza: „Itt ülök már jó ideje, de ennél korruptabb dolgot még nem láttam. Hogy képzeli? Majd vizsgálatot kért Hadházy ellen, azt a kérdést fölvetve, hogyan történhet meg, hogy valaki nyíltan lobbizik egy külföldi cégért a parlamentben. Az LMP társelnöke erre reagált a feljelentéssel. A Független Hírügynökségnek nyilatkozta kedden:

„Nem tehetek egyebet, kénytelen vagyok feljelenteni a miniszterelnököt, ő sem vádolhat senkit alaptalanul, márpedig engem korrupcióval vádolt.”

Úgy ítélte meg, hogy a kormányfő saját maga ellen beszél, hiszen először is: „ezzel az elképesztő agymenéssel sokat segített abban, hogy minél többen halljanak a lopássorozatuk egyik legdurvább állomás állomásáról: a haldokló kórházaktól akarnak milliárdokat kilopni”, továbbá „azt mondja, hogy folyamatban levő közbeszerzést akarok befolyásolni – pech, de bizony az eljárás már jogerősen lezárult azzal, hogy törvénytelenség miatt elkaszálta a döntőbizottság”. Valamint „semmi mást nem tettem, csak megkérdeztem, hogy kinek van igaza: Lázárnak, aki disznóságnak mondta a projektet, vagy Rétvárinak, aki szerint minden rendben volt. Ha valakit vádolnia kellene azzal, hogy közbeszerzést akar befolyásolni, az Lázár, hiszen ő nyilatkozta, hogy valamit le kell vágni annak, aki így akarta a közbeszerzést buherálni.”

Forrás: mno.hu

Az alfahir.hu cikke a témában elérhető ITT

sokkaljobb-kommentár: Még mindig működik a Budapest 2024 nevű közpénzből fenntartott cég, amely a budapesti olimpia előkészítésében játszott nem kis szerepet. Kint is voltak Rióban az olimpián, egy nagyon drága bérleményben reklámozták a budapesti olimpiát. Továbbra is dől még a pénz a vizes vébére, amely a tervezett költség sokszorosába került. Nem lehet tudni, hogy mennyit fizet a vizes vébé uszodájának használatáért Hosszú Katinka cége? A jelenlegi kormánynál korruptabb kormánya még nem volt ennek a hazának, és ennyire népes és magas jövedelmű kormánya se!

A kormányzati propagandára további 6,6 milliárd forintot biztosít a legutóbbi Magyar Közlöny szerint. Kormányzás az sajnos nincs, mert ha lenne, nem lenne ennyi iszonyatosan sok probléma az országban. Az nem kormányzás, hogy luxus repülőgéppel járja a fél kormány a világot, és úgy szórják az adóforintjainkat, mint a kecske azt a bizonyost.  

Békéscsaba, 2017. október 11.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Törökországban a patás ördög a 76 éves Gülen, a muszlim vallástudós, aki hosszú évek óta Amerikában él. Súlyos beteg, a törökök szeretnék, ha Amerika kiadná, de eddig még nem tette meg. Elárasztották fekete plakátokkal Törökországot, riogatva Gülennel, aki egykor nagy barátja volt Erdogannak, de szembefordult vele. Ezért lett patás ördög az újkori nagy török szultán szemében. Soros György, a szintén Amerikában élő, a banki fogadásokon jócskán meggazdagodott 87 éves multimilliárdos a Fidesz-alapítókat, vagyis a jelenlegi kormány több tagját, sőt még a Fidesz-alapítókhoz jóval később csatlakozott Kovács Zoltán kormányszóvivőt is kitaníttatta, szintén patás ördög lett. A banki fogadásain nagyon sok ország járt nagyon rosszul, például a jelcini Oroszország, Japán, vagy a londoni tőzsde. Egyszer az OTP ellen is banki shortolást (fogadást) követett el, ami miatt bírságot szabott ki a magyar hatóság. Hogy befizette-e a magyar kasszába, arról nem találtunk információt.” (Részlet a Török mintára kampányol a magyar kormány? című cikkből)