Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15614016

2017. november 21.
H K SZ CS P SZ V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Ma Olivér napja van.
Holnap Cecília napja lesz.

Ha a lábad beteszed a Fülöp-szigetekre…

Duterte Sorosnak: Ha a lábad beteszed a Fülöp-szigetekre te idióta, a pokolba küldelek

EchoTV  – Nemzetközi sajtószemle

A Your News Wire nevű amerikai hírportál jelenti, hogy Soros lemondta „emberbaráti látogatását” a Fülöp-szigeteken, miután Rodrigo Duterte elnök figyelmeztette: „vérdíj van kitűzve a fejedre szigeteinken”.

Soros erős befutó Dél-Kelet-Ázsia legkevésbé népszerű emberének díjára, miután 1997-ben széles körben őt hibáztatják a thaiföldi és a malajziai gazdaságok összeomlásáért és azért, hogy kegyetlen valutaspekulációjával kiváltotta az ázsiai pénzügyi válságot – írja a hírportál. Duterte elnök, teszi hozzá, nem bocsájtott meg a globalista spekulánsnak, mert pontosan ismeri Soros oszd meg és kerítsd hatalmadba módszerét és média manipulációját.

A múlt héten a Fülöp-szigeteki képviselőház újra bevezette a halálbüntetést és ennek alkalmával Duterte elnök figyelmeztette Sorost: „Külön helyed van a pokolban, te idióta. A lábad beteszed az országba és azonnal odamész”.

„Soros 66 %, Putyin 34 %” címmel ír a független francia hírportál, a Boulevard Voltaire, a francia elnökválasztási eredmény százalékait idézve arról, hogy, mint kezdi elemzését: „A Nyitott Határok vallása átvette az uralmat, 20 millió francia szavazatot megragadva, hogy Emmanuel Macronnak kínálja fel. Piszkos puccs ez Putyin, Európa és a világ számára”. André Archimbaud, a cikket író francia geostratégiai tanácsadó szerint a tanulság az, hogy „A politikában csak a ’gyilkosok’ nyernek”.

Netanjahu izraeli miniszterelnök az amerikai CNN televíziós hálózatot, a New York Times amerikai, a Guardian brit  napilapot és több más médiumot „álhíreknek” nevezte, amiért a Gázai-övezetet vezető Hamaszról nem úgy írtak, ahogyan az neki tetszett a Palesztin Állam 1967-es határait illetően – jelenti az orosz Sputnik hírügynökség.

A katari Al-Jazeera televízió Erdogan török elnököt idézi, aki Izraelnek a palesztinokkal szemben folytatott politikáját az Egyesült Államok kora napjainak rasszizmusához és a dél-afrikai apartheid korszakhoz hasonlította.

Lovas István

Forrás: Lovas István idővonala/Nemzeti Hírháló