Friss hírek

Loading

Partnereink

Csabakő
 
Tanfolyam indul kéthetente
Info: 30/402-10-10 Galló Ágnes szervező
30/938-89-82 Pap András isk.vez.
  
Látogatóink összesen: 15819110

2017. december 15.
H K SZ CS P SZ V
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Ma Valér napja van.
Holnap Etelka napja lesz.

Hány pártot is darált már le eddig a Fidesz?

A legaljasabb tett eddig a Független Kisgazdapárt ledarálása volt.

1998-ban még NORMÁLIS választójogi törvénye volt Magyarországnak, kétfordulós országgyűlési választással. Az első fordulót az MSZP nyerte, de a két forduló közötti két hétben lehetett egyezkedni arról, hogy ki mond le kinek a javára, és még nem volt veszve minden! Egy ügyes jogász rábeszélte a kisgazdákat, hogy a második fordulóra lépjenek vissza a Fidesz javára, nehogy megint a szocik nyerjenek.

Az egyezség létre is jött, és sikerült is megfordítani a választási eredményt. Egy ideig működött is az Orbán–Torgyán kormány, Orbán Viktor és Torgyán József között odáig alakult a kapcsolat, hogy Orbán Viktor kiment a Torgyán-nyaralóba a feleségével ebédre! Nem igazán tervezte a Fidesz a kisgazdákkal a koalíciót hosszú távra, és amikor meg akartak szabadulni a kisgazdáktól, akkor megalkották a kétéves költségvetést! Ezzel a daráló be is indult, és le is darálták a kisgazdapártot.

Most a plakáttörvénnyel indult be a daráló az ellenzék, elsősorban a Jobbik ellen. A Jobbiktól amennyiben megvonják az állami támogatást a Fideszes Domokos László ÁSZ elnök (pártállására a bizonyíték alább az Emlékeztetőben) és a szintén Fideszes Polt Péter legfőbb ügyész (neki bírósági ítélete van arról, hogy lehet Fideszesnek nevezni), akkor a plakáthelyeket nem tudja a Jobbik kifizetni, és lehet azt is államosítani! Ügyes! Egyelőre ezeket a kisded játékoknak nem igazán nevezhető trükköket a magyar nép tűri! Amit művelnek, az bizony a jogállamiság és a demokrácia vége. Ki hitte volna akkor, amikor még Soros-ösztöndíjasok voltak a fiúk, hogy ekkora hatalom összpontosul majd egyszer a kezükbe! És most micsoda hadjáratot folytatnak egykori mentoruk ellen!

A még talpon lévő ellenzéki pártok sem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon, mert soha nem tudhatják, mikor kerül rájuk a sor!

A Fidesz folyamatosan teszteli a magyar társadalom tűrőképességét, úgy játszik a saját választóival is, mint macska az egérrel! Eltűri a magyar társadalom azt is, hogy luxus repülőgépről szórják szét az adóforintjait Vietnamba, Laoszba, Nigériába, Egyiptomba, Belgrádba, Kijevbe, és a jó ég tudja, még hová! Mindeközben sok magyar embert kilakoltatnak, főként a galád módon becsapott devizahiteleseket. Nemrégiben egy édesanyát az ápolásra szoruló beteg gyerekével… A devizahitel folyósítását lehetővé tevő rendeletet az első Orbán-kormány alkotta meg (88/2001 (VI. 15.). Ők adták le 2000-ben a pénzkibocsátási jogunkat is, és azonnal meg is indultunk lefelé a lejtőn! Ugyancsak 2000-ben titkosították 85 évre az olajmaffia ügyeinek aktáit.

Az adónkból rettenetes milliárdokat (150 milliárd körül évente!) kiszerveznek a TAO-ba, és épülnek a stadionok, a fűthető focipályák, de már nemcsak itthon, hanem körös körül a határainkon túl is! A jegybank összes kiadása a magyar adófizetőket, összes nyeresége a hat jegybanki alapítványt illeti. A TAO, a jegybanki alapítványok, Paks II., később a Budapest–Belgrád vasútvonal felújítása, illetve kiépítése is haveri kifizetőhelyek sorát hozza és hozta létre. A Letelepedési kötvény iszonyatos hasznot termelt a haveroknak, a kár ott is a magyar adófizetők nyakába szakad, mert öt év után a kötvényeket kamattal megterhelve vissza kell vásárolni a „vevőktől”. Akiktől nem kérdezik meg, hogy honnan van a 360 ezer(!) eurós vételár, és nem esnek át nemzetbiztonsági átvilágításon.

Egyébként Orbán Viktor az egyetlen olyan miniszterelnök 1990 óta, aki ugyancsak nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon. Még a pufajkás Horn Gyula és a forgalmi rendszámos titkos ügynök Medgyessy Péter is átvilágításra került. Horn Gyula elintézte egy Na és?-sel a múltját, és Medgyessy Péter is előjött egy elképesztő szöveggel, miszerint Magyarországot védte a KGB-től! A Szovjetunió félelmetes titkosszolgálatától akkor, amikor még itt állomásozott a jelentős létszámú szovjet hadsereg!

2010-ben összejött a Fidesznek a parlamenti kétharmad, és azonnal ki is forgatták a sarkaiból az országot. 2014-ben már a fazonjukra igazított választójogi törvénnyel és a határon túli levélszavazatokkal ugyancsak meglett a kétharmad, amit menetközben időközi országgyűlési képviselői választásokon sikerült elveszíteni. Emiatt alkották a kétharmad helyett feles törvénnyel meg a gyalázatos plakáttörvényt. Mivel az Alkotmánybíróság is Fideszes, csak reménykedni lehet abban, hogy esetleg megvétózzák a kétharmados törvények feles törvénnyé degradálását.

A legutóbbi Magyar Közlönyben újabb 6,6 milliárd forintot csoportosítottak át propagandára! Ami jelenleg zajlik, az a hatalom bebetonozása hazug propagandákkal! A határon túliak mindig Fidesz-szavazók lesznek, rájuk is van már ijesztve, miszerint ha nem rájuk szavaznak, elzáródnak a pénzcsapok! A magyar társadalom felé vezető pénzcsapok sajnos ki se nyíltak, csak a Haverok, Rokonok, Mutyi, Hanta zajlik. Matolcsy György jegybank elnök legutóbb szórakoztató műsort adott a parlamentben, és közölte, hogy neki keresztény emberként 7,5 milliárd rokona van! Ezek szerint mi is rokonai vagyunk! Akkor a jegybanki nyereséget miért nem az államkasszába fizeti be, és miért szervezi, illetve SZERVEZHETI ki alapítványokba, ahol a valódi rokonainak biztosít lehetőséget? A jegybanki alapkamat hosszú ideje nem változik, ami nagyon nagy lehetőséget biztosít az exportálóknak, elsősorban az itt működő autógyáraknak…

A sorosozással és a hazug propagandával ezekről a dolgokról bőszen elterelik a társadalom figyelmét. Kevés embert rövid ideig meg lehet vezetni, de sok embert sokáig remélhetőleg nem! Kövér László házelnök még legalább négy, de inkább nyolc évben reménykedik… Amennyiben ez az álma megvalósul, Magyarországnak befellegzett!

Békéscsaba, 2017. október 12.

Anton

Emlékeztető 1.: „Domokos László 1998–2010 között országgyűlési képviselő is volt. Éveken keresztül Békéscsabán és Békés megyében Fideszes vezetőként ténykedett. Még az is előfordult vele, hogy felvetette Fidesz-tagnak a volt Békés megyei első titkár fiának a feleségét, vagyis az elvtárs menyét. Békés megyében sokáig fognak rá emlékezni, mert ő is érintettje annak a biznisznek, ami rettenetes milliárdokba kerül nemcsak a megyének! Kitalálták, hogy a kicsit arzénos vizünkbe Aradról hoznak be méregdrága csővezetéken úgynevezett kevert vizet. Amikor ez az „üzlet” megköttetett, nyilatkozott egy szakmérnök arról, hogy mennyire felesleges ez a beruházás. Amennyiben uniós pénzből valósul meg, abból könnyen visszafizetési kötelezettség lehet. Vajon mennyivel drágítja majd meg ez a biznisz a leszegényített Békés megyében a vízdíjat? (Részlet a Volt egyszer egy Fidesz-jelszó: CSAK A FIDESZ című cikkből)

Emlékeztető 2.: A 2010-es nagy győzelem után alkotmányozott is a Fidesz, amelyből kihagyta a magyar társadalom négy alaptételét! Nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld (azé az ország, akié a föld!), a vízbázis (víz nélkül nincs élet!), a társadalombiztosítás (vagyis az egészségünk!) és a nyugdíj (vagyis az idős korunk!). Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, ami miatt a havi ötmilliós jövedelmű és a minimálbéres egyaránt 15 százalékkal adózik! A leggyalázatosabb parlamenti történetről tanúskodik az alábbi felvétel:

 

Forrás: youtube